“Görev verildiğinde hayallerimi açıklayacağım”

“Görev verildiğinde hayallerimi açıklayacağım”
ABONE OL
İsmi Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığında geçen AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı, Aydın için hayallerinin olduğunu, görev verildiğinde bunları açıklayacağını söyledi.

GÖKHAN DÜZYOL- AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz’un 2024’te yapılması beklenen Mahalli İdareler Yerel Seçimleri için Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı olarak görmek istediği AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı’yı işaret etmesi kent siyasetini hareketlendirdi. Parti içinde ve parti dışında yankılanan konuyla ilgili Posacı, sürece ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Belediyecilik tecrübesini 1999-2004 ve 2009-2014 yılları arasında iki dönem Umurlu Belde Belediye Başkanlığı yaparak  kazandığını aktaran Posacı, “Belediyecilik bizim bildiğimiz bir iş” diyerek son sözü genel merkezin söyleyeceğini belirtti.

İL BAŞKANLIĞI VE EFELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NDA İSMİ GEÇMİŞTİ
AK Parti Aydın İl Başkanlığı ve Efeler Belediye Başkanlığı için aday adayı olarak ismi geçen Rıza Posacı, aday gösterilmediği için küsmediğini daha çok çalıştığını ifade etti. Önceki hedeflerinin 2023’te yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimleri için çalışmak olduğunu anlatan Posacı, şöyle dedi:
“Belediyecilik ile milletvekilliği ayrı iki görev. Belediye başkanı daha çok şehri planlayan bir konumda olmalıdır. Belediye başkanlığı seçimleri yaklaştığında olur da bize görev verildiğinde Aydın’a olan hayallerimi açıklayacağım. Önceki hedefimiz 2023, sonrasında 2024. Herkes aday olabilir, takdir genel merkezin.”  

“NE GÖREV VERİLİRSE EN İYİ ŞEKİLDE YAPACAĞIM”
Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak farklı bir ismin gösterilmesi durumunda çalışmaya tüm gayretle devam edeceğini aktaran Posacı, “Daha önce İl Başkanlığı için aday adayı olmuştum, gösterilmedik, küsmedim. Efeler Belediye Başkanlığı için aday adayı olmuştum, aday gösterilmedim, küsmedim. Biz görev adamıyız, ne görev verilirse o görevi en iyi şekilde yapmaya çalışacağız.” diye konuştu.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.