Görle'nin ulu çınarı hastane yolunda yaşamını yitirdi

Görle'nin ulu çınarı hastane yolunda yaşamını yitirdi
ABONE OL
Karacasu’nun Yukarı Görle Mahallesinin en yaşlılarından 84 yaşındaki Ayşe Bulum, geçirdiği kalp krizi sonucu 112 acil servis ambulansı ile hastaneye kaldırılırken yolda yaşamını yitirdi. 

GÜLAY ÖZTEKİN - Yukarı Görle Mahallesinde yalnız yaşayan Ayşe Bulum, sağlıklı bir yaşam sürüp hayatı boyunca doktor yüzü görmedi. Görle Mahallesinin sevilen çınarı Ayşe Nine, ölmeden iki ay önce kalp rahatsızlığı nedeniyle hiç çocuğu olmadığı için yeğenleri tarafından Nazilli Devlet Hastanesine götürüldü. Hayatında ilk kez doktor yüzü gören Ayşe Nine, “Kalbin çalışmıyor. Bu kalple yaşayamazsın. Kalbine pil takılması gerekiyor” diyen doktorun tavsiyesine kulak asmayıp kalp ameliyatı olmayı reddetti. “Bu yaşıma kadar doktorsuz yaşadım. Ölürsem de ölürüm bu yaştan sonra ameliyat olmam” dedikten iki ay sonra hayata veda etti. 
Dün akşam saatlerinde evinde kalp krizi geçiren Ayşe Nine, 112 acil servis ekipleri tarafından Karacasu Devlet Hastanesine kaldırılırken yolda yaşamını yitirdi. Görle’nin sevilen ulu çınarı Ayşe Ninenin cenazesi, bu sabah köy camisinde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. 

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.