Görmek gözden ziyade kalple olur

Görmek gözden ziyade kalple olur
ABONE OL
Aydın'da verdiği fotoğraf ve video hizmetleriyle dikkat çeken Elit Prodüksiyon ile Altı Nokta Körler Derneği arasında bir protokol imzalandı. 

Uzun süredir Aydın ve çevre illerde fotoğraf, video ve LED ekran hizmeti veren Elit Prodüksiyon'un Altı Nokta Körler Derneği ile imzaladığı protokol sonucunda görme engelli vatandaşlar ve birinci derece yakınları tüm hizmetlerden yüzde 20 indirimli faydalanacak. 

Protokol hakkında bilgi veren Serkan Çuhadar: ''Elit Fotoğrafçılık olarak görme engelli vatandaşlarımıza her konuda destek olmaya hazırız, yaptığımız bu protokolün tüm görme engelli vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyoruz. Bu sayede bir nebze olsun katkıda bulunup mutlu günlerinde yüklerini azaltabilirsek ne mutlu bize. Görmek gözden ziyade kalple olur, kalbi ile gören dostlarımıza kapımız sonuna kadar açık. Her zaman bekleriz.'' dedi. 


Altı Nokta Körler Derneği Başkanı Bayram Özen “İlimizde alanında başarılı işlere  imza atan ve böylesi anlamlı bir  protokol ile görme engelli üyelerimize, birinci derece yakınlarına indirim uygulamasını  başlatacak olan Elit Prodüksiyon ailesine ve işletme sahibi sayın Serkan Çuhadar’a şahsım ve derneğim adına teşekkür ediyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.