Güler, muhtarlarla bir araya geldi

Güler, muhtarlarla bir araya geldi
ABONE OL
Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, mahalle muhtarlarıyla istişare toplantısında bir araya geldi. 

TUĞBA AYDIN- Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Başkan Güler, muhtarlarla yaptığı istişare toplantısında mahallelerde sürdürülen hizmetleri ele alarak, muhtarların sorun ve isteklerini dinledi. Büyükşehir yasası ile daha geniş alana yayılan hizmet ağını en iyi şekilde yönetebilmek ve sorunların daha hızlı ve etkin çözüme kavuşturulabilmesini sağlamak için muhtarlar ile istişare toplantıları gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Güler; “Sizler mahallelerimizde bizlerin birer temsilcisisiniz. Bu doğrultuda bizler gibi hareket ederek, istişare yoluyla ilçemiz adına güzel işler yapma gayreti içerisinde olacağız. Amacımız Köşk’ümüzü bir adım ileri nasıl götürebiliriz. Bu konuda ve sorunların çözümü konusunda sizlerin görüş ve önerileri bizler için önemli. Öncelikle katılımlarınız için teşekkür ediyorum. Büyükşehir yasası ile hizmet ağımız genişledi. Bu doğrultuda en önemli görev mahalle muhtarlarımıza düşüyor. Sizler istekleri ve sorunları bildiriyorsunuz. Bizler de çözüme kavuşturmak için tüm gayretimizle çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

“EL BİRLİĞİYLE İLÇEMİZİ DAHA YAŞANIR HALE GETİRECEĞİZ”

Merkez ve kırsal mahalleler olmak üzere ilçeye yapılan yatırımlarda özellikle mahalle ayrımı yapılmaksızın muhtarlardan gelen taleplerin önem sırası ve acil durum ihtiyacına göre yapıldığını belirten Başkan Güler; “Muhtarlarımız belediyemizin ayrılmaz bir parçası. Halkımızın yaşadığı mahallelerimizdeki ihtiyaç ve sorunları muhtarlarımızdan öğrenmek, işlerimizi oldukça kolaylaştırıyor. Belediye-muhtar işbirliği ile ilçemizdeki çalışmaların daha faydalı bir şekilde yürütüldüğünü gözlemliyorum. El birliği ile ilçemizi daha güzel ve daha yaşanabilir bir yer haline getireceğimizden şüphem yok. Bizlerin mahallelerdeki birer temsilcisi konumundaki muhtar arkadaşlarımızın hepsine desteklerin dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

baskan-guler-muhtarlarla-bir-araya-geldi-199596-4471467983afd437ea071c4f88db2517.jpgbaskan-guler-muhtarlarla-bir-araya-geldi-199596-e1aec92f60025dedfb8afc5408be15dd.jpg

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.