Güler’in Şiir Kitaplarının Geliri Lösemili Çocuklara 

Güler’in Şiir Kitaplarının Geliri Lösemili Çocuklara 
ABONE OL
Emekli öğretmen Melek Meral Güler, 1984 yılında eşini lösemiden kaybedince kendini şiire adadı. Bir yılda iki şiir kitap yazan Güler, kitaplarından elde edeceği geliri kanser ve lösemi hastaları yararına kullanacağını söyledi. 

Eşini lösemiden kaybeden emekli öğretmen Melek Meral Güler, şiir kitaplarını tanıtmak amacıyla Alsancak Unlu Mamullerde şiir dinletisi, imza günü ve kokteyl düzenledi. İmza gününün onur konuğu ise Ankara’dan gelen büyük üstat şair ve söz yazarı Yakup Kaya oldu. 
İmza gününe Aydın Şairler ve Yazarlar Derneği Başkanı Şükrü Öksüz, şairler, yazarlar ve sevenleri katıldı. Halk oyunları ekibi gösteri yaptı.
İmza gününde konuşma yapan Güler, 1984 yılında eşini lösemiden kaybettikten sonra şiir yolculuğuna çıktığını söyledi. “Kalbimdeki Sen” ve “Hüzünlü Geceler” adlı iki şiir kitabını bir yıl içinde tamamladığını ifade eden Güler, “Eşim hayatını kaybettikten sonra şiir yazmaya başladım. Tek amacım yazdığım bu şiirleri kitaplaştırmaktı. Kanser hastaları ve lösemili çocuklar yararına bu kitapları yazdım. İki şiir kitabı çıkardım. Bir Damla da Sizden projemiz kapsamında bu şiiri okuyucularla buluşturdum. İlk aşamada her iki kitaptan biner tane baskı yaptık. Bu kitapları ilk aşamada internet üzerinden satışını yapacağız. İleriki günlerde yayın evlerinden de satışını gerçekleştirmeyi düşünüyorum.  İki kitabından elde ettiğim geliri, yoksul ve zeki öğrencilere burs olarak ayrıca mağdur kanser hastalarına destek olacağım” dedi. 
Üç çocuk annesi Güler, “Sosyal sorumluluk projeme destek için Ankara’dan Aydın’a gelerek günümüze renk katıp destek olan şair ve yazar Yakup Kaya’ya, Aydın Şairler ve Yazarlar Derneği Başkanı Şükrü Öksüz, şairler ve yazarlara sonsuz teşekkür ederim” diye konuştu.
Konuşmaların ardından şair Melek Meral Güler ve yazar Yakup Kaya, şiir kitaplarını okurları için imzaladı. 
Program kokteylin ardından sona erdi.

whatsapp-image-2019-10-27-at-22-20-06.jpegwhatsapp-image-2019-10-27-at-22-20-03.jpeg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.