“Gümbür gümbür geliyoruz”

“Gümbür gümbür geliyoruz”
ABONE OL
İlk genel kurulunu yapan Aydın Fenerbahçeliler Derneği’nde başkanlığa seçilen Hayrettin Dincil, Nisan ayından itibaren üye sayılarının artacağını belirterek, “Derneğimiz gümbür gümbür geliyor” dedi. 

TÜRKER KOCAKAHYA - Geçen yıl kurulan Aydın Fenerbahçeliler Derneği’nde ilk genel kurul gerçekleştirildi. Dernek binasında düzenlenen genel kurulda seçime tek liste ile gidildi. Seçimde Hayrettin Dincil başkanlığındaki yönetim kurulu göreve seçildi. 40 üyesi bulunan dernekte başkan olan Dincil, 20 ay önce yola Aydın Fenerbahçeliler Birliği olarak çıktıklarını anımsatarak sonrasında derneğin kurulduğunu kaydetti. Üye kayıtlarına başladıkları dönemde pandeminin ortaya çıktığını belirten Dincil, esas görevin kongrenin ardından başlayacağını ifade etti. 

TÜRKİYE’DE SES GETİRECEK ÇALIŞMALAR PLANLANIYOR
Dünyada Türk, Türkiye’de Fenerbahçeli olmanın ayrıcalık olduğu dile getiren Dincil, Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütlerinden olduğunu söylediği Fenerbahçe Spor Kulübü’ne yeni kongre üyeleri kazandırmak istediklerini söyledi. Maçlara giderek, Aydın’da sosyal sorumluluk projeleriyle, özel günlerdeki etkinliklerle ön plana çıkmaya çalışacaklarını belirten Dincil, derneğin gümbür gümbür geldiğini kaydetti. Yönetimde yer alan herkese teşekkür eden Dincil, yapacakları çalışmalarla Türkiye’de ses getirmeyi istediklerini belirtti. 

5 ÇOCUK MAÇA GÖTÜRÜLECEK 
Derneğin şuan 40 üyesi olduğunu ve 10 Nisan’dan itibaren bekleyen üyelerin de kaydını yapacaklarını belirten Dincil, her üyenin dernek kartı olacağını söyledi. Üye sayısını her yıl yüzde 30 oranında artırmayı hedeflediklerini belirten Dincil, Aydın’da kulübün kongre üyelerinden 13 tanesinin derneğe üye olduğunu ifade etti. Aydın’da dernek üyesi olmayan 73 kongre üyesini de dernek çatısı altında toplamayı istediklerini söyleyen Dincil, 100 kongre üyeli dernek olma hedefi olduğunu dile getirdi. Pandemi süreci geçtikten sonra 5 down sendromlu çocuğu Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’ne maça götüreceklerini kaydeden Dincil, kulübün sadece bir futbol kulübü olmadığını, sosyal projelerde STK’ların yanında olduğunu göstereceklerini belirtti. 

SPOR KULÜBÜ KONUSUNDA KARAR ALINACAK 
Kız çocuklarının spor yapmalarına imkan sağlamak için adımlar atılacağını dile getiren Dincil, salon sporları alanında faaliyet gösterecek bir spor kulübü konusunda karar alacaklarını aktardı. Kadınların özgür olduğunu, isterlerse neler yapabileceklerini göstermek istediklerini kaydeden Dincil, bunu da sporla yapacaklarını belirtti. Sporun kardeşlik ve barış olduğunu vurgulayan Dincil, Aydın’da Fenerbahçe’ye gönül veren herkesin desteğine ihtiyaçları olduğunu da sözlerine ekledi. 

YÖNETİM KURULU 
Dincil başkanlığında oluşan yönetim kurulunda Ahmet Nalbant, İbrahim Kaya, Serkan Engin, Gökhan Bilgen, Bülent Kayabaş, Atilla Küçükdurmaz, Burcu Ünüvar Ertan Kaya, Melek Gürbüz ve Abdullah Gümüştaş isimleri yer aldı. 

gumbur-gumbur-geliyoruz-210259-abe65458231f3a9159a91d8a8bce4cbd.jpggumbur-gumbur-geliyoruz-210259-b5c40d2326805934b150b992eae50ab3.jpggumbur-gumbur-geliyoruz-210259-fe14013e8ab2f404d74a5ad3a4b57d25.jpg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.