Günel’den İbrahim Tatlıses’e ziyaret

Günel’den İbrahim Tatlıses’e ziyaret
ABONE OL
Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, İmparator lakabıyla tanınan Ünlü Ses Sanatçısı İbrahim Tatlıses’i ziyaret etti.

Sanatın farklı dallarında yaptığı çalışmalarla milyonların gönlünde taht kuran Tatlıses, Başkan Ömer Günel’in ziyaretinden dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirtti. 

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses ile buluştu. Başkan Ömer Günel’e ziyaretinde eşi Duygu Günel, Belediye Meclis Üyesi Tibet Özer ve KUSAV Başkanı Levent Köylü eşlik etti. Geçmiş yıllarda Kuşadası’na ciddi yatırımlar yapmış olan Tatlıses, Başkan Ömer Günel ve beraberindekilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Kuşadası Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden birisi. Sıklıkla ziyaret ettiğim bir kent. Siz değerli başkanıyla bir araya gelmek beni çok mutlu etti” dedi. 

"İBO SHOW TEKRAR KUŞADASI'NDA ÇEKİLSİN"

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ise Tatlıses’in Türk müziğine büyük katkısı olan önemli bir sanatçı olduğuna dikkat çekerek; “ Sizinle bir arada olmak bizim için çok önemli. Yaptığınız işlerle tüm dünyaya isminizi duyurmuş değerli bir sanatçısınız. Önümüzdeki günlerde televizyon ekranlarına tekrardan dönecek olan İbo Show’u heyecanla bekliyoruz. Programınızı geçmiş yıllarda olduğu gibi Kuşadası’nda da çekmenizi istiyoruz. Sizinle en kısa süre içerisinde tekrardan bir araya gelmeyi ümit ediyoruz” diye konuştu.
 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.