Günel’den müjde: Asgari ücret 4 bin 500 TL

Günel’den müjde: Asgari ücret 4 bin 500 TL
ABONE OL
Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, yeni yılda belediyede uygulanacak asgari ücret konusunda müjde verdi. Günel, personel için asgari ücretin 4 bin 500 lira olacağını açıkladı. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu “CHP'li belediyelerde asgari ücret net 4 bin 500 lira olacak” açıklamasında bulundu. Açıklama sonrası Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel de personele müjdeyi verdi. Kılıçdaroğlu’nun kararını belediyede yerine getireceklerini dile getiren Günel “Diğer sosyal demokrat belediyelerde olduğu gibi Kuşadası Belediyesi'nde de asgari ücreti 4 bin 500 lira yapacağız" ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu’nun Parti Meclisi (PM) ile yaptığı toplantının ardından açıkladığı kararı ilk uygulayan belediyeler arasında Kuşadası Belediyesi yer aldı. 
“EMEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Kuşadası Belediyesi olarak her zaman emeğin ve emekçinin yanında olduklarını belirten Başkan Ömer Günel “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’li belediyelerde asgari ücretin 4 bin 500 Türk Lirası olacağı müjdesini verdi. Diğer sosyal demokrat belediyelerde olduğu gibi Kuşadası Belediyesi'nde de asgari ücret 4 bin 500 lira olacak. Tüm mesai arkadaşlarıma emekleri için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. 

 

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.