Gürbilek'ten fahiş fiyat uygulamasına sert tepki

Gürbilek'ten fahiş fiyat uygulamasına sert tepki
ABONE OL
CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek, Dilek Yarımadası Milli Parkı’nda uygulanan fahiş fiyat politikasını eleştirdi. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek, Dilek Yarımadası Milli Parkı’nda uygulanan fahiş fiyat politikasına sert tepki gösterdi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Gürbilek, AK Parti Kuşadası İlçe Başkanı Mustafa Gökçe'ye "Milli Park’ta uygulanan fahiş fiyatların halk adına takipçisi olacak mısınız” diye sordu.

Gürbilek açıklamasında; “Kıymetli Kuşadalılar, ilçemizde biliyorsunuz ülkemizin de gözbebeği olan Güzelçamlı Mahallesi’ndeki Dilek Yarımadası Milli Parkı yer almakta. Hem ilimizin hem de ülkemizin dört bir yanından vatandaşlarımız, çam ağaçları ve eşsiz doğayla mavinin buluşma noktasına, onlarca yıldır gelip bu eşsiz güzelliği yaşıyorlardı. “Yaşıyorlardı” diyorum çünkü bu eşsiz güzellik, artık öyle her bir vatandaşımızın sahip olabileceği türden bir imkan olmaktan AK Parti hükümeti tarafından çıkarıldı, adeta birilerine gelir kapısı yapıldı.  AK Parti Kuşadası İlçe Teşkilatı Başkanı, Milli Park’ta uygulanan bu fahiş fiyatların da halk adına takipçisi olacak mısınız? Yoksa her zaman olduğu gibi sizler için iktidarınızın yanlış uygulamalarında "duymadım, görmedim, bilmiyorum" denklemi mi geçerli olacak?” ifadelerini kullandı. 


“800 LİRA CEBİNİZDE OLMASI GEREKİYOR”
Aile ile tatile gelindiğinde en az 800 liranın gözden çıkarılması gerektiğinin altını çizen Gürbilek; “Bilginiz olması açısından, dört kişilik bir aileyseniz şöyle gelip güneşlenmek için Milli Park’a giriş ücreti dahil 800 lirayı bir cebinize koymanız gerekiyor. Yemenizi, içmenizi saymıyorum. Yalnızca oturup güneşlenmeniz için. Su dahi yok bu hesapta. El insaf! İnsan biraz ar eder. Sayenizde “Milli Park” ifadesindeki “millilik de “park” da ortadan kayboldu. 2 bin 800 lira asgari ücretle zar zor yaşamaya çalışan vatandaşlarımızdan kaçı maaşının 800’ünü bir gün güneşlenmek için ödeyebilir acaba hiç düşündünüz mü? 365 günde 1 gün ailesi ile birlikte nefes alma hakkını da ellerinden alındığının farkında mısınız? Aslında siz bu uygulamalarınızla doğrudan lafı eğip bükmeden, bundan böyle "parası olmayana Milli Park da yok, hizmet de yok. Bizde hizmet sadece bizim zenginleştirdiklerimize var" diyorsunuz. O zaman parası olmayan AKP’den artık bir hizmet görmese de olur gerçeğini çıkın vatandaşa açık açık ilan edin. Ya da dönün Milli Parklar Genel Müdürlüğünüze, nedir bu kepazelik, bu aymazlık kardeşim deyip, bugünden tezi yok bu fahiş fiyat uygulamasını, aymazlığını durdurun, işletmeciye yardımcı olacağınıza vatandaşa yardımcı olun” diye konuştu.  


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.