Aydın Hedef Gazetesi Muhabiri Abdurrahman Fırat'ın haberine göre, CHP Efeler Belediye Başkanı Aday Adayı İbrahim Gürdal, Aydın Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. AGC Başkanı Ferdi Uzun ve gazetecilerle sohbet eden Gürdal, çalışmalarını ve sahadan nasıl dönüşler aldığını anlattı. CHP Aydın İl Başkanlığında Efeler Belediye Başkan Aday Adaylarının mülakata girdiğini ifade eden Gürdal, Efeler’de 6 adayın olduğunu söyledi. Belediyedeki görevinden istifa eden Gürdal, sahada çalışmalarını sürdürüyor. Belediyenin çeşitli kademelerinde çalışan Gürdal, görev yaptığı makamların hakkını vermek için çabaladığını kaydetti. Gürdal, bu göreve gelmesinde büyük desteği olan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.

whatsapp-image-2023-12-08-at-14-27-15.jpeg

Vatandaşlarla iç içe olduğunu ifade eden Gürdal, “İstifamı verdim ve aday adayı sürecine girdik. Zaten vatandaşla iç içeyim. Ben 56 köyü sokak sokak bilirim. Muhtarların hepsini tanırım. Şehrin belleğiyim sokak sokak bilirim.

whatsapp-image-2023-12-08-at-14-27-15-1.jpeg

Merkezdeki 22 mahalleyi sokak sokak bilirim. 1905 sokak nerededir? 2384 sokak nerededir? Hepsini bilirim. Hangi mahallede su taşkını olur, hangi mahallede çöp hangi saatinde patlar? Akşam dokuzda buraya kaç tane araç gönderilmesi gerekir, hangi saatlerde gönderilmesi gerekir bilirim. Yani Efeler ilçesinde algımız çok açık. Çünkü sürekli buraya hizmet ettim, bu tecrübemi belediye başkanı olarak yansıtmak istedim.” dedi.

whatsapp-image-2023-12-08-at-14-50-30.jpeg

Kaynak: Haber Merkezi