“Güzel sonuçları sürdürmek istiyoruz”

“Güzel sonuçları sürdürmek istiyoruz”
ABONE OL
Ligde çıktığı son iki maçı da kazanarak zirve takibini sürdüren Nazilli Belediyespor’da hafta sonu oynayacakları Osmaniye Futbol Kulübü maçını değerlendiren Teknik Direktör Yavuz İncedal, “Son maçımızı kazanmak bizi mutlu etti.

TÜRKER KOCAKAHYA- Güzel sonuçları istikrarlı şekilde sürdürmek istiyoruz” dedi.  TFF 3. Lig 3. Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, ligin 10’nuncu haftasında deplasmanda konuk olduğu Pazarspor’u 3-1’lik skorla mağlup ederek 3 puan almıştı. Deplasmandan 3 puanı hanesine yazdırarak dönen Naz-Naz, şimdi güzünü 11’inci haftada taraftarı önünde oynayacağı Osmaniye Futbol Kulübü maçına çevirdi. Ligde son iki maçını kazanarak çıkış yakalayan Siyah İnciler’de takımının son durumunu ve maçı değerlendiren tecrübeli Teknik Direktör Yavuz İncedal, “Son maçta hepimizi memnun eden bir sonuç aldık. Bu güzel sonuçları istikrarlı bir şekilde sürdürmek istiyoruz” dedi. 

“TARAFTARIMIZI BEKLİYORUZ” 
Maça galibiyet parolası ile çıkacak olan Nazilli ekibinde Yavuz, taraftarı maça davet etti. Maça kadar gerekli çalışmaları yapacaklarını ifade eden Yavuz, takımın ligin en çok gol atan takımı olmasını ise, “Biz öncelikle takım oyunu oynuyoruz. Takım oyunu oynadığımız için de herkes gol atabiliyor. Sonuçta tabi ki ligde çok gol atmamız pozitif futbol oynadığımızı da gösteriyor” ifadelerini kullandı. 

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.