Aydın Hedef Gazetesi Muhabiri Türker Kocakahya'nın haberine göre; Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) liglerde bu hafta görev yapacak hakemleri açıkladı. Buna göre Nazilli Belediyespor’un sahasında Yeni Mersin İdmanyurdu Futbol’u konuk edeceği maçı Muğla bölgesinden Hakan Ülker yönetecek.

İzmir bölgesinden Kürşathan Akın ile Manisa bölgesinden Oğuz Akyüz’ün bayrak sallayacağı maçta dördüncü hakem ise Balıkesir bölgesinden Emre Küçük olacak. Efeler 09 Spor Futbol Kulübü’nün deplasmanda Anadolu Üniversitesi’ne konuk olacağı maçta Erzurum bölgesinden Ahmet Turan Timuroğlu düdük çalacak. Bayburt bölgesinden Volkan Kaan Topal ile Ordu bölgesinden Erdoğan Sertan Akman’ın yardımcı hakemliği üstleneceği mücadelenin dördünü hakemi de Giresun bölgesinden Ertuğrul Yılmaz olacak.

Kuşadasıspor’un sahasında Darıca Gençlerbirliği ile oynayacağı maçı Iğdır bölgesinden Engin Atmaca yönetecek. Yardımcı hakemlikleri Diyarbakır bölgesinden Recep Korkmaz ile Elazığ bölgesinden Samet Kaya yapacak. Dördüncü hakemlik görevi ise Elazığ bölgesinden Emrullah Baydar’da olacak.

Kaynak: Haber Merkezi