Hakemler mülakata katıldı

Hakemler mülakata katıldı
ABONE OL
Aydınlı futbol hakem ve gözlemcileri arasından 17 isim, bir üst klasmana yükselmek için İzmir’de düzenlenen yazılı ve görsel sınav ile mülakata katıldı. 

(TÜRKER KOCAKAHYA) Aydınlı futbol hakemleri ve gözlemcileri bir üst klasmana çıkmak için mülakat heyecanı yaşadı. Aydın’da düzenlenen yazılı sınav ve atletik testte başarılı olan ve şartları uygun olan futbol hakemleri İl Hakem Kurulu tarafından klasmana teklif edilmek üzere belirlenmişti. İl hakemliğinden Bölgesel Klasmana yükselmek için 4 hakem, 2 yardımcı hakem ve 1 bayan hakem, 1 gözlemci, Bölgesel Klasmandan üst klasmana yükselmek için ise 1 hakem, 2 yardımcı hakem ev 1 gözlemci teklif edildi. 
İZMİR’DE SINAVLARA GİRDİLER
Bu isimler İzmir’de önce yazılı ve görsel sınava girdi sonrasında ise mülakat heyecanı yaşadı. Mülakatta Merkez Hakem Kurulu (MHK) Üyesi ve 4. Bölge Hakem Kurulu Başkanı Ünsal Çimen, Kurul Üyeleri Selami Şimşek ve Aykut Gümülü ile Aydın İl Hakem Kurulu Başkanı Mücahit Tatar klasman adaylarıyla görüştü. Sınav ve mülakat sonucu klasmana yükselen isimlerin 19 Temmuz’da açıklanacağı belirtildi. Konuyla ilgili bilgi veren Tatar, “Hakemlerimiz yazılı ve görsel sınavdan başarıyla geçtiler ve sonrasında mülakata katıldılar. Şimdi mülakat sonuçlarının yayınlanmasın bekliyoruz. Açılacak kontenjanlara göre alım olacak. Amacımız en fazla sayıda hakemimizin klasmana yükselmesini sağlamak” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.