Halk Ege Et’in iki şubesinde emekli indirimi kalktı

Halk Ege Et’in iki şubesinde emekli indirimi kalktı
 Muhabir
Aydın Büyükşehir Belediye Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yerel seçimlerin öncesinde Halk Ege Et şubelerinde et ve süt ürünlerinde Emekli Kart uygulamasını hayata geçirdi. Emeklilere yüzde 20 indirim imkanı sağlanan uygulamanın Halk Ege Et’in Kuşadası Ada Camping ve Efeler Mimar Sinan şubelerinde kaldırıldığı öğrenildi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin kuruluşu olan Halk Ege Et’te, Emekli Kart uygulaması sayesinde vatandaşlar yüzde 20 indirimle et ve süt ürünü alabilmek için şubelerde yoğunluk oluşturdu. Vatandaşların kuyruk oluşturduğu Halk Ege Et şubelerinde et ve süt ürünleri yok satmaya başladı. Ürünlerin hızla tükendiği şubelerde yoğunluk dolayısıyla kimi vatandaşlar evine eli boş döndü. Talebi karşılamaya çalışan Aydın Büyükşehir Belediyesi, yoğunluğun daha fazla olduğu Kuşadası Ada Camping ve Efeler Mimar Sinan şubelerinde indirimli et uygulamasının 15 Nisan tarihinde durdurulacağını kaydetti.

whatsapp-image-2024-04-14-at-16-20-08.jpeg

İKİ ŞUBEDE İNDİRİMLİ SATIŞ KALKTI

Şubelerde yer alan açıklamada, “Değerli emeklilerimiz; mağazalarımızda yaşanan yoğunluk nedeniyle, diğer müşterilerimize de hizmet verebilmek maksadıyla 15 Nisan Pazartesi gününden itibaren, Kuşadası Ada Camping ve Efeler Mimar Sinan mağazalarımızda Emekli Kart ile satış yapılamayacaktır. Diğer tüm mağazalarımızda Emekli Kart ile alışveriş yapılmaya devam edilebilecektir. Mağazalarımıza göstermiş olduğunuz yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Sizin için hizmete devam” ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
34 Yorum