“Halsizliğe rağmen kazandık”

“Halsizliğe rağmen kazandık”
ABONE OL
Gönen Belediyespor’u 2-0 mağlup ettikleri maçı değerlendiren Yıldızspor Teknik Direktörü Mehmet Öztürk, “Hafta içinde 7-8 oyuncumuzda halsizlik vardı. Maça da yansıdı ama bu şartlarda galip gelmeyi başardık” dedi.  

TÜRKER KOCKAHYA- Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. Grup takımlarından Yıldızspor, ligin 6’nci haftasında sahasında konuk ettiği Gönen Belediyespor’u 2-0’lık skorla mağlup etti. Maç sonunda büyük sevinç yaşayan mavi-beyazlılarda hafta içinde yaşanan rahatsızlık maçı da etkiledi. Yıldızspor’un geçtiğimiz hafta deplasmanda oynadığı Sandıklı Belediyespor maçından sonra 7-8 oyuncusunun ishal sorunu nedeniyle halsizlik yaşadığı öğrenildi. Hafta içinde tedavileri süren oyuncuların Gönen Belediyespor maçına bu durumun etkisiyle çıktıkları öğrenildi. 

“TEMPO ARTINCA GOLÜ BULDUK”
Maçı değerlendiren Yıldızspor Teknik Direktörü Mehmet Öztürk, “Hafta içinde oyuncularımız rahatsızlıkları nedeniyle serum tedavisi gördü. Bu durumda maça çıktık. Altın değerinde bir 3 puan aldık. İlk yarı bu halsizlik nedeniyle coşkulu oynayamadık. İkinci yarı tempomuzu arttırınca golü bulduk. Güzel bir galibiyet oldu. Bergama Belediyespor maçı öncesi moral oldu. Şimdi tek hedefimiz Bergama’da oynayacağımız maç. Onun için çalışmalarımızı yapacağız” dedi. 

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.