Haluk Alıcık’a NTO’dan Teşekkür Plaketi 

Haluk Alıcık’a NTO’dan Teşekkür Plaketi 
ABONE OL
Nazilli Ticaret Odası Meclisi ile Meslek Komitesi üyeleri müşterek toplantıda bir araya geldi. Toplantıda Nazilli eski Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a Teşekkür Plaketi takdim edildi.

(ALPER ŞENDERE) Nazilli Ticaret Odası (NTO) Hizmet Binasında gerçekleştirilen toplantıya 12 meslek komitesi ile Oda Meclisi üyeleri katıldı. Mayıs ayı olağan Meclis Toplantısı ile birlikte yapılan Müşterek toplantıda; hizmet binası arsasının satın alınması aşamasında Belediye Başkanlığı görevini yürüten ve bu konuda desteğini esirgemeyen H. Haluk Alıcık’a tüm oda üyeleri adına Teşekkür Plaketi verildi.

“ONUR VE GURUR DUYUYORUM”
Nazilli Ticaret Odası Meclisin bu ayki konuğu önceki dönem Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık oldu. Yeni hizmet binasının yer tahsisi ve inşası sürecinde desteklerinden dolayı Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Arslan tarafından kendisine rölyef takdim edildi. Nazilli’nin ekonomik hayatına ışık tutan Ticaret Odası’nın, yeni hizmet binasının yapımı aşamasında katkı sağlamaktan onur ve gurur duyduğunu ifade eden Nazilli eski Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Nazilli Ticaret Odası her zaman bölgemizin kalkınması için çalışan bir kurum olarak adını Türkiye genelinde duyurmuştur. Gelecek zaman zarfında Nazilli’nin ekonomik gelişimine daha fazla katkı sağlayacaklarından kuşkum yok. Başarılarının devamını dilerim.” dedi.

“ALICIK’IN KATKISI BÜYÜKTÜR”
Yönetim Kurulu Başkanımız Nuri Arslan da yaptığı konuşmada, “Göreve geldiğim ilk günden bu yana farklı organizasyonlarda birçok kez bir araya gelip çalışma imkânı bulduğum Sayın Alıcık’a teşekkür ediyorum. Daha önce hizmet verdiğimiz küçük bir alandan daha kullanışlı ve modern bir binaya taşınmamızda kendisinin katkısı büyüktür. Gerek Oda binasının yer tahsisi konusunda gerekse inşa aşamasında her zaman Nazilli Belediyesi olarak desteklerini aldık. Nazilli ve çevresine yakışır bir hizmet binasını yaparak geçen aylarda açılışını gerçekleştirdik. Üyelerimize daha da iyi hizmet vermek için çalışmaya devam edeceğiz. Sayın Alıcık’a Odamız, Üyelerimiz ve Meclis üyelerimiz adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Toplantıda ayrıca Odamızın Fuar çalışmaları hakkında bilgi verilirken, bir aylık etkinliklerimiz ile Nisan ayı mizanı ve bütçe hesapları ibra edildi.

haluk-alicika-ntodan-tesekkur-plaketi-109054-8becd76fc1fc5be11e3f6d71e23f7d81.jpghaluk-alicika-ntodan-tesekkur-plaketi-109054-52136c91fad7dd2c355de85dae7e1502.jpghaluk-alicika-ntodan-tesekkur-plaketi-109054-e908b2d33628ef8801a6fac1ae83fe33.jpg

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.