Haluk Levent'ten Samet için destek çağrısı

Haluk Levent'ten Samet için destek çağrısı
ABONE OL
İncirliova’da yaşayan ve bir iş kazasında iki kolunu kaybeden Samet Aktepe’nin protez kol için gerekli yardımın yapılması için Ahbap Genel Başkanı ve Rock müzik şarkıcısı Haluk Levent, kurucusu olduğu AHBAP Platformu'nun gönüllülerine destek çağrısı yaptı

GÖKHAN DÜZYOL - Zafer Mahallesi'nde yaşayan Emoş (46) – Serpil Aktepe (44) çiftinin 17 yaşındaki çocukları Samet Aktepe, 6 ay önce bir inşaatta iş kazası geçirdi. Elektrik akımına kapılan Samet, ağır yaralandı ve Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesinde 26 gün yoğun bakımda kaldı. Samet’in ameliyatla iki kolu omuzdan kesildi. Bir süre daha hastanede kalan genç, tedavisi tamamlandıktan sonra taburcu edildi.

Beslenme, giyinme gibi tüm ihtiyaçlarını annesi karşılayan Aktepe, protez kolla da olsa eski günlerde olduğu gibi hiç kimsenin yardımı olmadan yaşamına devam etmek istiyor. 

Samet ile ilgili haberi okuyanlar, Ahbap  Platformu kurucusu rock müzik şarkıcısı Haluk Levent'e sosyal medyadan konuyu iletti. Durumu öğrenen Haluk Levent ise, 'Aydın Ahbap, Samet’e Ahbap olalım, haydi arkadaşlar’ diyerek, platform gönüllülerine Samet Aktepe’ye destek çağrısı yaptı.

Samet’in babası ve annesi protez bedelinin bir miktarını SGK'nın karşıladığını ancak şimdilik üstünü tamamlayamadıklarını, bu konuda hayırseverlerden yardım beklediklerini dile getirmişti.

haluk-leventten-samet-icin-destek-cagrisi-180686-4b17415acd4783c80db20ed51108140d.jpghaluk-leventten-samet-icin-destek-cagrisi-180686-ce84dc3f223bb3990b6e16bec19c5a60.jpg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.