Hayvansever Şenkurt, mama desteği bekliyor

Hayvansever Şenkurt, mama desteği bekliyor
ABONE OL
Aydın’ın Efeler ilçesinde sokak hayvanlarını besleyen 51 yaşındaki Aygen Şenkurt,  belediye ve yetkililerden kendisine mama desteğinde bulunmasını talep etti. 

KIYMET SARIYILDIZ - Efeler ilçesinde yaşayan 51 yaşındaki Aygen Şenkurt, her gün ilçedeki mahalleleri gezerek sokak hayvanlarını besliyor. Artık bütçesinin hayvanları beslemeye yetmediğini söyleyen Şenkurt, belediye ve hayırseverlerden destek bekliyor. Sokak hayvanların ayrıca işkenceye maruz kaldığından söz eden Şenkurt, sokak hayvanlarının çok kötü şartlarda yaşadığını belirtti. Sokak hayvanlarının kısırlaştırılmasını talep eden Şentürk, “Efeler’de bulunan tüm mahallerde sokak hayvanlarını besliyorum. Artık sokak hayvanları işkence görmeye başladı. Hayvanların yatacak yeri yok. Buna bir çere düşünülsün. Bunlara bakım yapılsın. Sürekli doğum yapıyor bu hayvanlar. Kısırlaştırılsın. Hayvanlar rezil durumda. Sokak hayvanlarına bakan yok. Sahip çıkılsın hayvanlara.  Cebimde ne varsa onlara harcıyorum. Ayda 5 çuval mama yiyorlar.  Ben artık yetemez oldum. Bir maaşla tüm hayvanlara yetemiyorum” dedi.
 
“MAMA DESTEĞİ VERİLSİN”
Belediyelere, yetkililere ve hayırseverlere destek çağrısında bulunan Şentürk, “Yetkililere, belediyelere sesleniyorum. Mama desteği verilsin.  Artık besleyemiyorum. Yardım etmek isteyenler 0532 702 37 25 numaradan ulaşabilirler. Beyin ameliyatı geçirdiğim için telefonu yanımda taşıyamıyorum.  Mamalar konusunda bana destek olmak isteyen vatandaşlar Veteriner Hekim Kerim Uzun’dan ulaşabilirler. Adnan Menderes Bulvarı üzerinde Kerim beyin iş yeri oraya da mamaları bırakabilirler” diye konuştu.

hayvansever-senkurt-mama-destegi-bekliyor-162912-8c40ff513b6998be168b8133182a8361.jpeghayvansever-senkurt-mama-destegi-bekliyor-162912-e3fe27684e19ded49639b449225a17b6.jpeg
 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.