Hedef 16’lı finaller 

Hedef 16’lı finaller 
ABONE OL
Avrupa’da yoluna devam eden Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, sahasında Bosna Hersek temsilcisi Ok Gacko ile karşılaşacak. 

Misli.com Sultanlar Ligi takımlarından Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Avrupa’da yoluna dolu dizgin devam ediyor. Aydın ekibi bu kapsamda CEV Challange Kupası 16’lı Finaller yolunda Ok Gacko takımını konuk edecek. Çarşamba günü Mimar Sinan Spor Salonu’nda oynanacak olan mücadele 19:00’da başlayacak.  Maç öncesi değerlendirmede bulunan Aydın temsilcisinin Baş Antrenörü Alper Hamurcu, sakatlığı geçen Anna Nicoletti’nin de takıma döndüğünü, seyircinin de desteğiyle maçı kazanmak istediklerini dile getirdi. 

 

Rakip hakkında çok fazla bilgi sahibi olmadıklarını kaydeden Hamurcu, bu durumun taktik olarak takımı zorlasa da oyuncuların motivasyonunun iyi olduğunu, en iyi mücadeleyi vereceklerini belirtti. Rakibin genç bir takım olduğunun altını çizen Hamurcu, “Servis karşılamada problem yaşayacağını öngördüğümüz takımlardan bir tanesi. Bu sebeple yoğun bir servis stresi yaratmamız maçın en önemli etkenlerinden biri olacak. Bunun haricinde çok çabuk oynamaya çalışıyor olmaları hata yapmalarına da sebep oluyor. Bu eksiklerini en iyi şekilde kullanmaya çalışacağız. Çok uzak zamandır takımdan ayrı kalan Anna Nicoletti’nin de takıma katılması bizi bu maç öncesi daha çok motive etti diyebiliriz” dedi. Hamurcu, taraftarları önemli maç için salona beklediklerini belirtti. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu da takıma başarılar diledi. 

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.