Hedef galibiyet serisi

Hedef galibiyet serisi
ABONE OL
Aydın derbisinde Sökespor’u tek golle yenerek moral bulan Yıldızspor, Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı İzmir Bornova Yeşilova Spor’u da yenerek yeni bir galibiyet serisi başlatmayı hedefliyor. 

TÜRKER KOCAKAHYA- Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. Grup’taki Aydın takımlarından Yıldızspor, ligin 17’nci haftasında deplasmanda İzmir ekibi Bornova Yeşilova Spor ile rakip olacak. Pazar gününYusuf Tırpancı Bornova Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelenin başlama saati 14:00 olarak belirlendi. Son maçında evinde Sökespor’u 1-0 yenerek yerel derbiyi kazanan mavi-beyazlılar, sakatlık yada kart cezalısı olmadan İzmir deplasmanına gidiyor. Yıldızspor, deplasmanda kazanarak, ligde yeniden bir galibiyet serisi yakalamanın da planlarını yapıyor. İki takım arasında sezonun ilk yarısında Adnan Menderes Stadı’nda oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 3-1 kazanmıştı. 

İKİ TAKIMIN PUANLARI
Önemli maç öncesinde 10 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet alan Yıldızspor, 32 puanla  4’üncü sırada yer alıyor. Ligde 7 galibiyet, 3 beraberlik ve 6 mağlubiyeti bulunan İzmir ekibi ise 24 puanla 6’ncı sırada bulunuyor. Bornova ekibi, 26 kez rakip fileleri havalandırmasına karşılık kalesinde ise 22 gol gördü. 

HAKEMLER İSTANBUL’DAN
İstanbul bölgesi hakemlerinin görev yapacağı mücadeleyi Muhammet Metin Kankaş yönetecek. Figen Eleman ile İlyas Samet Yelen’in bayrak sallayacağı maçın dördüncü hakemliğini ise Elif Köroğlu üstlenecek.          
 



 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.