“Hedefe oynayacak bir takım kurduk”

“Hedefe oynayacak bir takım kurduk”
ABONE OL
Transferde 19 oyuncu ile anlaşma sağladıklarını ve hedefe oynayacak bir takım kurduklarını belirten Zoroğlu İncirliova Belediyespor Antrenörü Serkan Bilen, “Zaruri bir durum olmazsa transferi kapattık” dedi. 

Aydın Süper Amatör Lig takımlarından Zoroğlu İncirliova Belediyespor’da gözler yeni sezona çevrildi. Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde sahaya inen ve antrenmanlar gerçekleştiren İncirliova ekibinde tempo yükseliyor. Hafta başı itibariyle çalışmaların devam ettiğini belirten Antrenör Serkan Bilen, takımın son durumu hakkında bilgiler verdi. Tüm oyuncuların çalışmalarda yer aldığına değinen ve yeni transferlere dikkat çeken Bilen, “Karakterli ve iyi bir takım oluşturduk. Hedefe oynayacak bir takım oldu. Biz bir üst lig olan Bölgesel Amatör Lig’e yükselmek hedefiyle mücadele edeceğiz” dedi. 

KAMP DÜZENLENECEK 
Dış transferde 10, iç transferde ise 9 oyuncu ile anlaşma sağladıklarını belirten Bilen, çok önemli bir durum olmadığı müddetçe transferi kapattıklarını belirtti. Çalışmalar kapsamında Eylül ayında kampa gideceklerine belirten Bilen, “10-17 Eylül tarihlerinde Afyonkarahisar’da kampa gireceğiz. O günlere kadar çalışmalarımıza Aydın’da devam edeceğiz. Ligin Ekim ayı içinde başlayacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı. 

 

 


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.