Her şey kadınların eseri

Her şey kadınların eseri
ABONE OL
MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı. Alıcık, Mustafa Kemal Atatürk’ün “Dünya üzerinde gördüğümüz her şey kadının eseridir” ifadeleriyle günün anlam ve önemine dikkat çekti.

ÖZGE KAHRAMAN- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Başkan Alıcık, “Kuruluşumuzda kadın emeği, kurtuluşumuzda kadın desteği, var oluşumuzda kadın fedakarlığı vardır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk diyor ki, 'Şuna inanmak gerekir ki; dünya üzerinde gördüğümüz her şey kadının eseridir’
Kadın ailedir, kadın annedir, kadın vatandır, kadın ülkedir, kadın gelecektir, kadın gelecek nesillerin teminatıdır. Unutmayınız ki; kadınlar kadar güçlüyüz, kadınlar kadar insanınız ve kadınlar kadar medeniyiz. Kadına saygının ve manevi olarak yükümlülüklerin bilincine ulaşma ve gereğini yerine getirme sorumluluğu yaşanmalı, yaşatılmalı ve  çocuklarımıza aktarılmalıdır. Kadınsız toplum, kadınsız aile, kısacası kadınsız insan ve insanlık düşünülemeyecektir. Kahraman ve fedakar Türk kadının hak ettiği yerlerde olması, layık olduğu sosyal, siyasal ve ekonomik sıçramalar yaşaması bizim tehir edemeyeceğimiz bir gayedir. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde, her şeyin en güzeline layık olan Türk kadınının, yürekli efelerin yürekli annelerinin  Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum. Türk-İslam coğrafyasındaki kadınların ve bir ses bekleyen bütün hanımefendilerin bu anlamlı gününü tebrik ediyor, hepsini hürmetle selamlıyorum. Aziz şehitlerimizin muhterem annelerine, eşlerine en derin hürmetlerimi bildiriyor, şiddet ve cinayete kurban giden tüm kızlarımızı, kadınlarımızı rahmetle anıyorum” dedi.


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.