Herkes bir engelli adayı

Herkes bir engelli adayı
ABONE OL
3 Aralık Dünya Engelliler Gününde masaj yayınlayan MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, “Engele takılmayacağız, engellere aldırmayacağız, engeller karşısında yılmayacağız, yıkılmayacağız, Allah’ın izniyle engelleri birer birer aşacağız.” dedi.

3 Aralık Dünya Engelliler Gününde masaj yayınlayan MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, herkesin bir engelli adayı olduğunu belirterek “Engele takılmayacağız, engellere aldırmayacağız, engeller karşısında yılmayacağız, yıkılmayacağız, Allah’ın izniyle engelleri birer birer aşacağız.” dedi.

Engelli vatandaşların bütün zorluklarla başa çıkarak ayakta durmaya çalıştıklarını belirten MHP İl Başkanı Alıcak, hiç kimse bana bir şey olmaz dememesi gerektiğinin altını çizdi.

Başkan Alıcık, insanların bütün engelleri aşabileceğini belirterek şunları söyledi: “Vicdan varsa bütün engeller yıkılır. Engele takılmayacağız, engellere aldırmayacağız, engeller karşısında yılmayacağız, yıkılmayacağız, Allah’ın izniyle engelleri birer birer aşacağız. Engelli kardeşlerimizin hayatlarını kolaylaştırma mücadelemizi sürdürüleceğiz. Düşmez kalkmaz bir Allah’tır. Hiç kimse bana bir şey olmaz dememelidir. Her insan esas itibariyle bir engelli adayıdır. O kardeşlerimize baktığımızda kendimizi görmeliyiz, empati yapmalıyız, aramızda duygudaşlık köprüleri kurmalıyız. Hiçbir engelli kardeşim acınacak halde değildir. Milliyetçi Hareket Partisi bütün engelli kardeşlerimizi bağrına basmaktadır. Çünkü biz onları çok seviyoruz. Engelli kardeşlerimizi sadece 3 Aralık’ta değil yılın her gününde hatırlayacağız, her an, her zaman kalbimiz onlarla bir çarpacak. Engelli kardeşlerimizi hasretle, muhabbetle selamlıyorum. Bütün engeller kaldırılsın. Engelsiz bir dünyanın kapıları aralansın.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.