“Herkesten destek bekliyoruz”

“Herkesten destek bekliyoruz”
ABONE OL
​​​​​​​Nazilli Belediyespor ile yeni sezon öncesi anlaşma sağlayan Teknik Direktör Kadir Kar, camianın beklentisinin bildiklerinin altını çizerken, “Herkesten destek bekliyoruz. Bu takım Nazilli’yi en iyi şekilde temsil edecek” dedi.  

AYŞE AKTAŞ - Misli.com 2. Lig takımlarından Nazilli Belediyespor’da Teknik Direktör Mesut Toros ile yolların ayrılmasının ardından yeni teknik adam belli oldu. Yönetim kurulu, yeni sezon öncesi takımı Teknik Direktör Kadir Kar’a emanet etti. Nazilli’ye gelen Kar ile sözleşme imzalandı. İmza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Soner Yelkovan, Nazilli’nin her zaman tercih edilen bir yer olduğunun altını çizerek, “Kadir hoca ile görüşmemizde kendisin de burada çalışmayı istediğini gördük. Teknik ve mali konuları konuştuk. Buraya geldi ve tesislerimizi gezdi. Daha önce kulübümüzde yardım antrenörlük yaptığı için Nazillimizi bilen birisi” dedi. 

“NAZİLLİ’NİN HER ZAMAN HEDEFİ VARDIR”
Teknik Direktör Kar’a güvendiklerini belirten Yelkovan, “Kendisinin hedefleri bizimkilere yakın. Hocamızın genç olmasını genç ve dinamik bir takım olacağımızın bir sinyali olarak görüyoruz. İnşallah güzel bir sezon geçiririz, güzel bir futbolla Nazillimize, taraftarımıza ve Ege Bölgesi’ne yakışan bir oyun ortaya koyarız. Nazilli’nin her zaman hedefi vardır. İlerleyen günlerde bu hedefi göreceğiz.  Sezonuzun bir maraton. Sabırlı olmak gerek. Takımın kendisini bulması bir süre alıyor tabi. Kadir hocamız Nazillimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. Yelkovan, iç transferle ilgili gelen soru üzerine ise oyuncularla görüşmelerin sürdüğünü dile getirdi. 
“ALKIŞLANACAK BİR TAKIM OLACAK”
Nazilli Belediyespor’un hedefleri olan değerli bir camia olduğunu kaydeden Teknik Direktör Kar ise, “Herkesten destek bekliyoruz. Kamuoyunu oluşturabilirsek içeride yada deplasmanda Nazilli Belediyespor’umuz Nazillimizi en iyi şekilde temsil edecek. Skor ne olursa olsun alkışlanacak bir takım yaratacağız. Sabırlı olacağız. En iyi kadroyu oluşturup hedef belirleyeceğiz. İnşallah sezon bittiğinde o heyecanı beraber yaşayıp en azından play-off oynama adına bir yola çıktık. Bu bir süreç. Bu süreci en iyi şekilde değerlendirmek lazım. Telaş etmeden en iyi transferleri yapacağız. Tesisimiz, sahamız ve çalışma koşullarının çok iyi olması büyük bir avantaj. Bu avantajı en şekilde kullanacağız” dedi. 

“TESİSLERİN KIYMETİNİ BİLECEĞİZ”
Nazilli Belediyespor’un çalışmak istenen bir camia olarak görüldüğü dile getiren Kar, “Burada çalışmak kendi adıma çok değerli.  Tesisler, çalışma şartları inanılmaz iyi. Bunun kıymetini bileceğiz. Zor bir yerdeyiz. Taraftarın beklentisi yüksek. Bize güvenip sabırlı olsunlar. Eleştiriler olacaktır ama pozitif baksınlar. Bu takım Nazilli’nin takım. En iyi şekilde temsil edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

herkesten-destek-bekliyoruz-221606-95db62477a0e7d7b7b82d7ffd2a6114c.jpgherkesten-destek-bekliyoruz-221606-c43427b501749c4e39f1906b7b02e48b.jpgherkesten-destek-bekliyoruz-221606-e2299070e5ca4399be66b736e2252161.jpg

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.