Hibe desteği projeleri teslim edildi

Hibe desteği projeleri teslim edildi
ABONE OL
Aydın Kuyucak İlçesi’nde İŞKUR tarafından “Kendi İşinin Patronu Olmak İsteyen Engelli ve Eski Hükümlüler için Hibe Desteği Projesi”  kapsamında başvuruda bulunan vatandaşlara 2020/1 dönemi projeleri teslim edildi.

Kuyucak Belediyesi Çok Amaçlı Kapalı Pazaryeri Düğün Salonunda gerçekleşen programa Kuyucak Kaymakamı Yılmaz Kurt, Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, Nazilli İŞKUR Şube Müdürü Yakup Ergenlik, AK Parti İlçe Başkanı Ali Güçlü, Nazilli Engelsiz Engelliler Derneği  Başkanı ve üyeleri ile birlikte daire amirleri ve vatandaşlar  katılım sağladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılmasının ardından proje teslim törenine geçildi.
Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, “İlçemizde İŞKUR  Tarafından Kendi İşinin Patronu Olmak İsteyen Engelli  ve Eski Hükümlüler İçin Hibe Desteği Projesi’nin uygulanmasında emeği geçen Sayın Cumhurbaşkanımız'a  Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımıza, İŞKUR Müdürlüğümüze ve İlçe Kaymakamımıza teşekkür ediyorum.  Amacımız  engelli ve eski hükümlü vatandaşlarımızın projeden yararlanabilmelerini sağlamak, projelerin hazırlanması konusunda İlçe Kaymakamlığımız ve Belediyemiz her zaman vatandaşlarımızın yanındadır. Engelli kardeşlerimizin her zaman yanında olarak desteğimizi sürdürüyoruz. Bu konuda çalışmalarımız ve görüşmelerimiz devam etmektedir” dedi.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.