Hırsızların ayağı alıştı

Hırsızların ayağı alıştı
ABONE OL
Kuşadası Karaova Mahallesi’nde bulunan bir siteye dadanan hırsızlar, vatandaşları canından bezdirdi.

Aydın’ın Kuşadası ilçesine bağlı Karaova Mahallesi’nde bulunan Efes 2-3 sitesine dadanan hırsızlar, 7 ay içerisinde birçok kez hırsızlık yaparak site halkını canından bezdirdi. Geçtiğimiz günlerde 6 evi birden soyan hırsızlar bu kez iletişim kablolarını çaldı. Site sakinleri bu duruma bir çözüm bulunması gerektiğini belirterek yardım talebinde bulundu.    

 

Vatandaşlar; “ Hırsızlar bu defa Türk Telekom’a ait telefon kablolarını keserek alıp götürmüşlerdir. Bu gece Efes evleri 2-3 evleri leylak sokakta bulunan santralin çıkışındaki ana dağıtım kablosunu kesmişler. Hırsızlar bu kabloyu son 7 ay içeresinde aynı yerden üçüncü defa keserek, Türk Telekom ve burada oturanlar ile adeta dalga geçmektedirler” dedi.


“HIRSIZLIK GECE GÜNDÜZ DEVAM EDİYOR”
Kabloların yer altına alınması gerektiğini belirten site sakinleri; “Kuşadası’nın bu bölgesinde hırsızlık vakaları her gün tekrar etmektedir. Davutlar karakolu hırsızlıklardan haberdar edilmektedir. Polis bazı hırsızları yakalamasına rağmen hırsızlıklar hız kesmeden gece, gündüz devam etmektedir” ifadelerini kullandı. Site sakinlerinin hurdacılardan şüphelendiğini belirten mahalle halkı ; “Site sakinleri her gün site içerisinde kamyonetle dolaşan hurdacılardan şüphelenmektedir. Kamyonet ile dolaşıp hurda eşya alma sebebiyle Kuşadası’nda dolaşan bu hurdacılara polisin yasak getirmesi uygun olabilir” dedi.


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.