'Hortum' o ilçeyi vurdu!

'Hortum' o ilçeyi vurdu!
Meteorolojinin uyarısının ardından birçok ilde şiddetli sağanak ve fırtına etkili olurken, Muğla'nın Marmaris ilçesini ise hortum vurdu! Sabaha karşı etkili olan hortum nedeniyle Muğla Büyükşehir ve Marmaris Belediyesi birimlerinde hasar meydana geldi.

Fırtına nedeniyle oluşan hortum Burunucu Macera Parkı, Marmaris Belediyesi Araç Parkı ve Muğla Büyükşehir Belediyesi mezbahasında zarara neden oldu.

aw186512-03.jpg

CAN KAYBI VEYA YARALANMA OLMADI

Belediye yetkilileri, zarar gören alanlarda incelemelerde bulundu. Belediye Başkanvekili Hüseyin Süer, hortum nedeniyle herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmamasının sevindirici olduğunu belirtti.

aw186512-02.jpg

HASARLAR GİDERİLMEYE ÇALIŞILIYOR

Süer, “Hortum Burunucu Macera Parkı’nda oyun gruplarına, piknik alanlarına zarar vermiş. Araç parkında asfalt depolanan alanın çatısını uçurarak Park Bahçeler Birimi’nin depolarının üzerine kadar getirmiş. Ekiplerimiz bir yandan hasar tespiti yaparken diğer yandan hasarları gidermek için çalışmalara başladılar” ifadelerini kullandı.

aw186512-01.jpg

MEZBAHADA ZARAR OLUŞTU

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık Sosyal İşleri Daire Müdürü Ünsal Paşalı ise hortum nedeniyle mezbahanın çatısında ve iç kısmında hasar oluştuğunu söyledi. Paşalı, pazartesi itibariyle mezbahanın tekrar çalışmaya başlamasını beklediklerini ifade etti. Öte yandan belediye ekipleri devrilen ağaçları kaldırırken, temizlik çalışması yaptı.

aw186512-04.jpg

aw186512-05.jpg

aw186512-06.jpg

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.