“Hoşça kal futbol” 

“Hoşça kal futbol” 
ABONE OL
Tecrübeli kaleci Süleyman Genal, hem profesyonel hem de amatör olmak üzere yıllardır mücadele ettiği kariyerini noktaladığını açıkladı. Sosyal medyadan paylaşım yapan Genal, “Hoşça kal futbol” dedi. 

Aydın spor camiasının yakından tanıdığı 32 yaşındaki deneyimli eldiven Süleyman Genal, futbolu bıraktığını açıkladı. Hem profesyonel hem de amatör olarak önemli bir kariyer yaşayan Genal, sosyal medya hesabından duygusal da bir mesaj yayınladı. 8 yaşında hobi olarak başladığı futbolun yıllar geçtikçe kendisi için tutku olduğunu belirten Genal, çok severek kalecilik yaptığını kaydetti. 9 sene alt yapı, 12 sene profesyonel ve 3 sezon da amatör olarak futbol oynadığını ifade eden Genal, 32 yaşın erken olsa da bırakmak zorunda kaldığını dile getirdi. 

“HER ŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER”
Yaşının futbolu bırakmak için erken olduğunu ancak şartların bunu gerektirdiğini belirten Genal, futbol içinde birilerinin adamı olmadığını belirtti. Kariyerinin hayatında güzel anılar bıraktığının altını çizen Genal, “Bu zamana kadar bende emeği olan eşime, aileme, hocalarıma, yöneticilerime, başkanlarıma, taraftarlarımıza, emekçilerimize ve takım arkadaşlarıma teşekkürü borç bilirim.  İstemeden de olsa kırdığım, üzdüğüm birileri olduysa affola. Her şey için teşekkürler. Hoşça kal futbol” ifadelerini kullandı. 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.