Hücumda işlem tamam

Hücumda işlem tamam
ABONE OL
Transferde atağa kalkan Yıldızspor, savunma ve kaleye yaptığı takviyeler sonrasında son olarak hücum hattını güçlendirerek kadrosuna forvet Samet Samancı’yı kattı.

(TÜRKER KOCAKAHYA) Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Yıldızspor, yeni sezon öncesi transferde hareketli günler geçiriyor. Öncelikle iç transferde önemli isimlerle anlaşan sonrasında dış transferde kadrosuna Ahmet Köseoğlu ve Kaan Kavurkacı’yı katan Mavi-Beyazlılar, son olarak hücuma takviye yaptı. Teknik Direktör Mehmet Öztürk’ün raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Yıldızspor, 27 yaşındaki oyuncu Samet Samancı ile el sıkıştı. Hücum hattında hem kanatta hem forvette görev alan çok yönlü oyuncu ile kulüp başkanı Kaya Özcan ve Teknik Direktör Öztürk’ün yaptıkları görüşmeyle transfer tamamlandı. 

PROFESYONEL LİGLERDE TECRÜBESİ VAR
Son olarak Yunus Emre Belediyespor’da top koşturan 27 yaşındaki oyuncu kariyerinde Manisaspor, Körfez Spor Kulübü, Manisa Büyükşehir Belediyespor, Menemen Belediyespor, Bergama Belediyespor, Turgutluspor, Zaferspor, Turgutluspor gibi takımlarda forma giydi.  Başarılı hücum oyuncusu, kariyerinde 2. Lig, 3. Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nda çok sayıda maça çıkarak tecrübe kazandı.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.