Huzurevi projesi için imza töreni yapıldı

Huzurevi projesi için imza töreni yapıldı
ABONE OL
Aydın’ın Buharkent ilçesinde belediye tarafından yapılacak huzurevi projesi için protokol imza töreni düzenlendi.

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, Valilik Toplantı Salonu’nda düzenlenen protokol imza töreninde yaptığı açıklamada, huzurevinin 15 dönüm arazi alanına yapılacağını bildirdi. Aksoy, 75 kişilik yapılması planlanan huzurevinin ilçeye kazandırılacağı için mutlu olduğunu belirtti. 

"YAŞLILARIMIZ BİZLER İÇİN ÖNEMLİ VE DEĞERLİ"
Yaşlıların önemli ve değerli olduğunu bildiren Aksoy, şöyle devam etti:
“Buharkent Belediyemiz, özellikle yaşlılarımızın barınabileceği 75 kişilik bir huzurevi yapımı konusunda böyle bir çalışmayı başlattı. Bu anlamda Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımızın onayıyla Cumhurbaşkanlığımızdan alınan izinle böyle bir protokolü gerçekleştireceğiz. Yaşlılarımız bizler için önemli ve değerli. Onların bakıma ihtiyaç duydukları anda onların bu ihtiyacını giderebilecek böylesine önemli bir sosyal projeyi Aydın’da hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Özellikle belediye başkanımıza böylesine önemli ve hayırlı bir çalışmaya başladığı için Buharkent’te hizmete sokma noktasında başlangıç yaptığı için teşekkür ediyorum. İlk aşamada protokol imzalayacağız, sonraki çalışmaları da belediyemiz yürütecek.”

MİLLET BAHÇESİ'NİN YANINA YAPILACAK
Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol da huzurevinin, ilçedeki Millet Bahçesi’nin bulunduğu alana inşa edileceğini aktardı. Erol, ilçe halkından gelen talep doğrultusunda huzurevi projesini hayata geçirdiklerini belirterek, “Eğitim, kültür alanında birçok yatırım yaptık. Bizlere huzurevi yapılması yönünde yoğun bir talep vardı. Bakanımıza bu durumu arz ettiğimizde, kendi imkanlarımızla bunu yapabileceğimizi ifade ettik. Projemiz onaylandı ve protokol düzenlenerek imza atma aşamasına geldik. Buharkent’e hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bu projeyle onlara verdiğimiz değeri göstermiş olacağız inşallah.” diye konuştu.

Açıklamaların ardından protokol imza törenine geçildi. Törende Aydın Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ömer Turan da hazır bulundu.
 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.