İddialı takımlar transfere başladı 

İddialı takımlar transfere başladı 
ABONE OL
BAL’da yeni sezonda önemli hedeflerle mücadele edecek olan takımların birçoğu transfere başlamışken Aydın’ı temsil edecek takımların transfer döneminde neler yapacağı merak konusu oldu. 

(TÜRKER KOCAKAHYA) Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) geçen sezon 4 takımla mücadele eden Aydın’da hiçbir takım şampiyonluğa ulaşamadı. Yıllardır süren başarısız grafik bu sezon da devam ederken gözler yeni sezona çevrildi. Farklı bölgelerden onlarca kulübün 3. Lig’e yükselmek için yarışacağı 2019-2020 sezonu öncesi hedef koyan takımlar transferde vites arttırdı. Geçen sezonun gözde oyuncularıyla bir bir ön anlaşma yapan ve el sıkışan takımlar, iddialı kadro kurarak şampiyonluk yolunda kötü sürpriz yaşamamak için takviyeler yapıyor. Aydın takımlarının grubunda yer alması muhtemelen olan Ege ve Akdeniz takımlarından bazıları da yine önemli isimlerle anlaşmalar sağladı. 

TRANFERDE SESSİZLİK 
Yeni sezonda Aydın’ı BAL’da Sökespor, Yıldızspor ve Karpuzlu Belediyespor temsil edecek. 3 takımla yer alınacak olan BAL’da takımlar henüz transfer açıklamadı.  Takviyeler konusunda tek açıklama yapan kulüp olan Yıldızspor, genç ve yetenekli oyunculardan oluşan bir kadro kurarak ilk yılında ligde kalıcı olmak istediğini kamuoyuyla paylaştı. Geçen sezon uzun süre şampiyonluk yarışı içinde kalan Sökespor’da ise gözler yapılacak kongreye çevrildi. Kongrede oluşacak yönetimin belirleyeceği hedef doğrultusunda takviyelerin yapılması bekleniyor. Play-out maçında galip gelerek adını BAL’a yazdıran Karpuzlu ekibinin de teknik heyet ve oyuncu kadrosu konusunda ne gibi adımlar atacağı merak ediliyor. 

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.