“İhanet edecek bir yanlışa sapmayız”

“İhanet edecek bir yanlışa sapmayız”
ABONE OL
İYİ Parti İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Alak, Cumhur İttifakı İncirliova Belediye Meclisi üyelerinin açıklamalarına ilişkin, bir açıklama yaptı.

GÖKHAN DÜZYOL-Alak, “Yapılan işlerde her kuruşun hesabı sorulmaktadır. Bizlere güvenip oy veren vatandaşlarımıza ihanet edecek bir yanlışa sapmayız Allah’ın izniyle.” dedi.

İYİ Parti İlçe Başkanı Alak, yaptığı yazılı açıklamada, Millet İttifakı olarak canla başla çalıştıklarını bildirdi. Alak, açıklamasını şöyle sürdürdü:
“Aytekin başkanın yanındayız. 31 Mart 2019 mahalli idareler seçimlerinde İncirliova Belediye Başkanı seçilen İYİ Partili belediye başkanımız Aytekin Kaya, Cumhur İttifakından devraldığı enkazı toparlamaya çalışmaktadır. Bunu lafla değil icraatlarla ortaya koymaya çalışmaktadır. Bunun da sağlamasını ilçe vatandaşlarımızdan ve mahalle muhtarlarımızdan öğrenebilirsiniz. Cumhur İttifakı bu çalışmaları yerinde incelemek yerine sayısal rakamlarla ciddiyetsizliklerini ifade etmeye çalışmış olmaları da vahim durumlarını açıklamaktadır. Aytekin Kaya ile birlikte belediye meclis üyelerimiz de çalışmaları yakından takip etmektedirler. Belediyemiz mahallelerde çalışmalarına aralıksız devam ediyor ve etmeye de devam edecektir.”

“HER KURUŞUN HESABI SORULMAKTADIR”
Alak, belediye yönetimince yapılan çalışmalarda her kuruşun hesabının sorulduğunu kaydederek, “Seçim maratonu boyunca sunduğumuz projeleri de yakından takip ederek gerçekleşmesi için çalışıyoruz. Vatandaşlarımız şundan emin olsunlar, yapılan işlerde her kuruşun hesabı sorulmaktadır. Bizlere güvenip oy veren vatandaşlarımıza ihanet edecek bir yanlışa sapmayız Allah’ın izniyle. Bizlere güvenmeye de devam etsinler.  Millet İttifakı olarak İncirliova ilçemiz için canla başla çalışıyoruz. Cumhur İttifakı olarak yaptıkları bu talihsiz açıklamalarla sanırım amaçları siyasi polemiklerle gündem yaratmak. Biz Millet İttifakı olarak İncirliova ilçemizi gelin birlikte yönetelim diyoruz, Cumhur İttifakı ise siyasi yenilgilerini hazmetmek yerine havanda su dövmeye devam ediyorlar.
Onlar bu yanlışta yol almaya devam etsinler, İYİ Parti olarak İncirliova’ya İYİ Belediyecilik anlayışı ile hizmet etmeye davet ediyoruz, Allah’ın izniyle de devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.