İhtiyaç sahiplerine deve eti dağıtıldı

İhtiyaç sahiplerine deve eti dağıtıldı
ABONE OL
Türk Kızılay Aydın Şubesi İl Başkanlığı, bir hayırseverin bağışlamış olduğu devenin etini Aydın’daki ihtiyaç sahiplerine dağıttı.

İstanbul’dan Aydın’a gelen bir hayırsever vatandaş, almış olduğu deveyi kesip etini Türk Kızılay Aydın Şubesi’ne teslim etti. Kızılay Aydın Şubesi ise, hayırseverin bağışlamış olduğu etleri ihtiyaç sahiplerine dağıttı.

Hayırsever vatandaşlara teşekkür eden Türk Kızılay Aydın Şubesi İl Başkanı Mesut Mezkit, “Geçen yıl iki defa deve bağışı aldık. Yine şehir dışından bir bağışçımız deve kestirip bizim aracılığımız ile ihtiyaç sahiplerine dağıtılmasını istedi. Biz de bağışlanan eti hayırseverlerimize dağıttık. Türk Kızılay olarak her zaman dil, din, ırk , sınıf gözetmeden ihtiyaç sahibi olan herkesin yanındayız. Hem Aydın'daki hem de şehir dışındaki hayırseverlerimiz sayesinde yıl boyunca adaklık kurban bağışlarıyla, taze etleri Aydın’da ki ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Tüm hayırseverlerimize tekrar teşekkür ederiz. Türk Kızılay Aydın Şubesi olarak her zaman ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.