“İki bölümlü bir maç oldu” 

“İki bölümlü bir maç oldu” 
ABONE OL
Nazilli Belediyespor’da 0-0 sona eren Yozgatspor 1959 FK maçını değerlendiren ve iki bölümlü bir mücadele oynadıklarını belirten Teknik Direktör Yavuz İncedal, ilk yarıda rakibin, ikinci yarıda ise kendilerinin topa daha fazla sahip olduğunu kaydetti. 

TÜRKER KOCAKAHYA- TFF 3. Lig 3. Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, ligin 4’üncü haftasında sahasında konuk ettiği Yozgatspor 1959 ile golsüz berabere kaldı. Ligde 2 maç aradan sonra puan kaybı yaşayan Nazilli ekibinde maçı değerlendiren Teknik Direktörü Yavuz İncedal, karşılaşmayı iki bölüme ayırdı. İncedal, “İlk devre rakibe topla buluşma imkanı verdik. Daha çok rakip topa sahip oldu. Buna müsaade etmemeliydik. Onun için çok üreten olamadık. Ama ikinci yarı sağ ve sol kanattan rakip kaleyi ablukaya aldık. Hemen hemen 40 dakika 
rakip alanda oynamamıza rağmen son dokunuşları yapamadık” dedi. 

“3 PUAN ALSAK ÇOK GÜZEL OLURDU”
Direkten toplarının döndüğü hatırlatan İncedal, “Bu bizim için büyük bir şanssızlıktı. Son saniyelere kadar yüklendik ve gol aradık. Maçtan 3 puan alabilseydik güzel olurdu. Ama bazen puan da değerlidir. Futbolcularımızın ikinci devre gösterdikleri mücadele ve gol atma istekleri üst düzeydeydi” ifadelerini kullandı.   


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.