İki gün cesetle yaşayan Orhan Dede'ye kim vasi olacak?

İki gün cesetle yaşayan Orhan Dede'ye kim vasi olacak?
ABONE OL
Karacasu’da evinde ölü bulunan 61 yaşındaki 2 çocuk annesi Zehra Boyacı, son yolculuğuna uğurlandı.

GÜLAY ÖZTEKİN- Pazartesi öldüğü tahmin edilen kadının alzaymır hastası 77 yaşındaki kocası Orhan Boyacı ise karısının öldüğünden habersiz iki gün boyunca evde cesetle yaşadığı ortaya çıktı. Karısının öldüğünden bir haber Orhan Boyacı’nın bundan sonra yaşamını kimin yanında sürdüreceği merak konusu oldu. 

Yaylalı Mahallesi, Kemal Paşa Caddesi Sarayaltı Sokakta’ki bir apartman dairesinde alzaymır hastası kocası Orhan Boyacı ile birlikte yaşayan Zehra Boyacı, ölmeden iki gün önce hastaneye gidip gelirken görüldü. Pazartesi’den sonra kendisini görmeyen komşuları, İzmir’de yaşayan kızının telefonlarına bakan olmayınca şüphelenip araması üzerine eve gittiklerinde kadının cansız bedeniyle karşılaştı. Kocası alzaymır hastası olduğu için dış kapıyı içeriden kilitleyip anahtarı da yanına alan Zehra Boyacı, komşuların ihbarı üzerine eve gelen polis tarafından odasında ölü bulundu. Alzaymır hastası yaşlı adamın karısının öldüğünden habersiz iki gün evde cesetle yaşadığı, cenaze evden çıkarıldıktan sonra dahi her şeyden habersiz olduğu öğrenildi. 

Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı soruşturma başlattı. Kadının ölümünde şüpheli bir duruma rastlamadığı bildirildi. Zehra Boyacı’nın cenazesi, Cumaönü Camisi’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Tabak Hacı İbrahimler Mezarlığı’na defnedildi. 

ORHAN DEDEYE NE OLACAK?
Karısının öldüğünü hala bilmeyen yaşlı adam Orhan Boyacı’nın yalnız kalmasının ardından bundan sonraki yaşamını nerede sürdüreceği, kimin vasi olacağı merak konusu oldu. Huzur evlerinin bu tür alzheimır hastalarını kabul etmediği öğrenilirken, yaşlı kadın ölmeden kısa süre önce kocasının vasisi olmak için mahkemeye başvurup vasi davası açtığı öğrenildi.

iki-gun-cesetle-yasayan-orhan-dedeye-ne-olacak-137234-89d5c17db929f5682919b20e55d9acf6-001.jpgiki-gun-cesetle-yasayan-orhan-dedeye-ne-olacak-137234-142b8ce293e4cc4b3d4cfa6fb05efdd7-001.jpgiki-gun-cesetle-yasayan-orhan-dedeye-ne-olacak-137234-f37b1bb83190d64ac234712acf8caa7e-001.jpg

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.