İki isim geri dönüyor

İki isim geri dönüyor
ABONE OL
Nazilli Belediyespor’da deplasmanda oynanan Malatya Yeşilyurt Belediyespor maçında cezalı olan Mehmet Ersavaş ile Ufukcan Engin, Gölcükspor maçı öncesi cezalarını tamamladı.

TÜRKER KOCAKAHYA- TFF 3. Lig 3. Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, ilk yarının son maçında hafta sonu Gölcükspor’u konuk edecek. Ligde son maçında Malatya Yeşilyurt Belediyespor’a 2-1 mağlup olarak puan kaybeden Naz-Naz’da mutlak galibiyet parolasıyla hazırlanılan Gölcükspor maçı öncesi iki oyuncunun cezasını tamamlaması teknik heyeti mutlu etti. Halide Edip Adıvarspor maçında aldıkları sarı kartla cezalı duruma düşen ve bu nedenle Malatya deplasmanında forma giyemeyen Mehmet Ersavaş ile Ufukcan Engin, cezalarını tamamladı. İki oyuncu da Teknik Direktör Yavuz İncedal’ın görev vermesi halinde hafta sonu sahada yer alabilecek.

KADRONUN ÖNEMLİ İSİMLERİNDEN

İki oyuncudan Mehmet Ersavaş, bu sezon ligde 13 karşılaşmada görev yaparken bin 165 dakika sahada kaldı. Tüm maçlara ilk 11’de başlayan Ersavaş, bir kez gol sevinci yaşadı. 8’i ilk 11 olmak üzere 14 maçta forma giyen Ufukcan Engin ise 757 dakika sahada kalarak bir kez fileleri havalandırdı. 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum