İki takım da veda etti

İki takım da veda etti
ABONE OL
Aydın’ı U16 Türkiye Şampiyonası’nda temsil eden takımlardan Yıldızspor ile Söke Gücü, 1. Kademe’de oynadıkları maçlarda galibiyet alamayınca turnuvaya veda ettiler. 

(TÜRKER KOCAKAHYA) Futbol U16 Türkiye Şampiyonası heyecanı yaşayan Aydın takımları Yıldızspor ile Söke Gücü, 1. Kademe’de organizasyona veda etmenin üzüntüsünü yaşadılar. Aydın’da aldıkları başarı sonuçlar sonrasında ili temsilen Türkiye Şampiyonası’na katılan Yıldızspor İzmir’de Söke Gücü ise Uşak’ta ter döktü. Yıldızspor, organizasyondaki ilk maçında Muğla ekibi Milas Gençlik Spor’a tek golle mağlup oldu. İkinci maçında ise Balıkesir ekibi Bandırma BALTOK ile karşılaşan Mavi-Beyazlılar, 2-1 öne geçtiği karşılaşma sonunda üzüldü. Yıldızspor önde götürdüğü maçın son dakikalarında kalesinde gördüğü 2 gole engel olamadı ve 3-2 mağlubiyet alarak turnuvaya veda etti. 

1 MAĞLUBİYET, 1 BERABERLİK
Aydın’ı Uşak’ta temsil eden Söke Gücü ise ilk maçında Bursa ekibi Emekspor ile karşılaştı. Önemli maç karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere bitti. 1. Kademe’deki ikinci maçında ise Söke Gücü’nün rakibi İstanbul ekibi Beylikdüzü oldu. İlk yarısını 3-0 geride tamamladığı karşılaşmayı 4-1 kaybeden Söke Gücü de turnuvadan elenmenin üzüntüsünü yaşadı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.