İkinci yarıya galibiyetle başladı 

İkinci yarıya galibiyetle başladı 
ABONE OL
Yıldızspor, ikinci yarının açılış maçında konuk ettiği Uşak Bölmespor’u her iki yarıda attığı gollerle 3-0 mağlup etti. Burak Koca ve Süleyman Çelik’in attığı goller mavi-beyazlılara 3 puanı getirdi.

TÜRKER KOCAKAHYA- Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. Grup takımlarından Yıldızspor, ikinci yarının ilk haftasında evinde Uşak ekibi Bölmespor’u misafir etti. Adnan Menderes Stadı’nın ev sahipliği yaptığı mücadeleyi mavi-beyazlılar 3-0’lık skorla kazandı. Galibiyeti getiren golleri 7’de Burak Koca ve 63’te Süleyman Çelik kaydetti. Maça iyi başlayan Yıldızspor, henüz 7’nci dakikada bulduğu golle maçta öne geçti. Bu golden sonra da ataklarını sıklaştıran Aydın ekibi, bunlarda başarılı olmadı. ilk yarıda başka gol olmayınca takımlar devre arasına 1-0’lık skorla gitti. 

DİREKLERİ DÖVDÜ 
İkinci yarıda atak oyununu sürdüren Yıldızspor’da gerçekleştirilen atakta gole direk engel oldu.  Ancak Süleyman, 63’te sahneye çıkarak takımının ikinci golünü rakip ağlara gönderdi. Bu golden sonra da birçok pozisyon yakalayan mavi-beyazlılar, bunları değerlendiremedi. Uzatma dakikalarında ise Süleyman, takımının 3’üncü golünü kaydetti. Başka gol sesi çıkmayan mücadele Yıldızspor’un 3-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarı sezona galibiyetle başlayan Yıldızspor, bu sonuçla puanını 29’a yükseltti. Konuk takım ise 7 puanda haftayı tamamladı. İki takım arasında ilk yarıda Uşak’ta oynanan mücadele de 3-0 Yıldızspor’un üstünlüğü ile tamamlanmıştı.         

MAÇTAN NOTLAR
Karşılaşmayı protokol tribününden Yıldızspor Başkanı Kaya Özcan ve yönetim kurulunun yanı sıra Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Hasip Arıkan da takip etti. 
-Soğuk bir havada oynanan mücadeleyi tribünlerden ise yaklaşık 450 taraftar izledi.

MAÇTAN DAKİKALAR
4’te konuk takımın geliştirdiği atakta sağ kanattan gelen ortaya Yasin Türkmen iyi yükseldi ve kafa vuruşunu yaptı. Yıldızspor’da kaleci Kaan Kavurkacı son anda kornere çeldi. 
7’de Yıldızspor’un geliştirdiği atakta rakip ceza alanı altı pas içinde karambol yaşandı. Pozisyonun içindeki  Burak Koca, önünde bulduğu topa iyi vurdu. Top kaleciye de çarparak ağlarla buluştu. 1-0.
14’te Süleyman Çelik ile hücuma çıkan mavi-beyazlılarda Çelik ceza alanı içine topu ortaladı. Topla buluşan Doğukan Güngör’ün beklemeden vuruşunda top direğin dibinden auta çıktı. 
57’de Yıldızspor’da Süleyman, sağdan çizgiye indi ve içeriye pas attı. Topu kontrol eden ve şutunu çeken Doğukan, direği geçemedi ve top oyun alanına geri döndü. 
63’te ev sahibi ekibin kazandığı serbest vuruşta oyunu hızlı başlatan Yıldızspor’da Muhammet Çiçek, rakip alana kat eden Süleyman’a uzun top attı. Topu alan ve bir süre süren Süleyman aşırtma vuruşla topu ağlara gönderdi.  2-0.
-Uzatma dakikalarında Süleyman Çelik, ceza alanında aldığı pasta çaprazdan vurdu ve skoru 3-0 olarak belirledi. 

ikinci-yariya-galibiyetle-basladi-145722-356f5ca071de7e063caeec51166f5be4.jpgikinci-yariya-galibiyetle-basladi-145722-845ce82b667354db2371bafbee8edf8a.jpgikinci-yariya-galibiyetle-basladi-145722-ad953b7db1ff254b9b05ab9ff78cca40.jpgikinci-yariya-galibiyetle-basladi-145722-fa8b168c236196b5ad8d36ec1d33a78e.jpg
 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.