“İktidar 18 yılda İncirliova’ya nerede bir çivi çakmış?”

“İktidar 18 yılda İncirliova’ya nerede bir çivi çakmış?”
ABONE OL
​​​​​​​İYİ Parti İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Alak, AK Parti iktidarını eleştirerek, ilçeye bir yatırım yapmadığını savundu.

Alak, Millet İttifakı’nın iktidarın sorumsuzluklarıyla ilgilendiğini ifade ederek, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Celbek’in yarı Koçarlı ilçe Başkanı olduğunu ileri sürdü.

İYİ Parti İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Alak, AK Parti İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Celbek’in ilçeyi seçimlerde aklına getirdiğini belirterek, yazılı açıklama yaptı. Alak, iktidarın, vatandaşa sırtını, mültecilere yüzünü döndüğünü ifade ederek, “Cenabı Allah kimin İncirliova için çalıştığını görüyor. Vatandaşımız görüyor. Eleştiriye her zaman açık olmak gerekir. İYİ Parti olarak eksikliklerimiz olabilir. Genelde iktidar olmuş İYİ Parti, İncirliova ilçemizi modernize yapılaşma ve dönüşüm konusunda etkili yönetim anlayışı düşüncesinde olacaktır.  Ama İYİ Parti ve CHP İncirliova Millet İttifakı bir çivi bile çakmadı dersen, yalan söylemiş, kul hakkına girmiş ve kendi siyasi beceriksizliğini gizlemeye çalışmış olduğunu ortaya çıkarmış olursun. Gerçekler her daim gün yüzüne çıkacaktır.” ifadelerini kullandı. 

“AKP KOÇARLI İLÇE BAŞKANI GİBİ PAYLAŞIYORSUN”
Alak, açıklamasına şöyle devam etti:
“Çivi çakmadı dediğin İncirliova Millet İttifakı; 18 yıldır AKP iktidarının yönetici kadrolarının sorumluluğundaki sorumsuzlukları ile ilgileniyor. Milli Eğitim Bakanlığına ait tüm ilçe okullarımızın ihtiyaçlarını, imkansızlıklar içinde olmasına rağmen karşılamaya çalışıyor, sen ise AKP Koçarlı İlçe Başkanı gibi Koçarlı Belediyesine Bakanlıktan tahsis edilen araçları ve Koçarlı Belediye Başkanını sosyal medyada paylaşıyorsun. 18 yıldır iktidar olan AKP, İncirliova ilçemize asıl siz çivi çakmamış, taş taş üstüne koymamışsınız, bir de tasarrufla ve hacizle boğuşan İncirliova Millet İttifakına taş atıyorsunuz. Allah var, gam yok.”

“10 YILDIR SICAK ASFALT BİTMEDİ”
 Alak, Efeler-İncirliova yolu üzerindeki Kızılcaköy Mahallesi mevkiindeki asfalt yolun 10 yıldır bitmediğini kaydederek, “Yalanla siyaset anlayışı bana göre değil ve uzak durmak prensibimdir. Bunlar hakikatler. Korkmadan cesurca ifade etmek benim Türk Milletimiz adına vazifemdir.  Ben İncirliova olarak bakıyorum olaya. 10 yıldır Kızılcaköy’de biten sıcak asfaltı yaptıramadınız. Bunun hesabını sandıkta vatandaşımız verecektir. Yönetim zafiyetinizi ve beceriksizliğinizi kendi yönetiminizde bile konuşmaya başladınız.  İncirliova İlçe Başkanı isen Koçarlı Belediyesine bakanlıktan hibe edilen araçlardan hacizlerle boğuşan, yeterli ve modernize ekipmanlı makina parkı olmayan İncirliova belediyemize de gelmesini sağla ki samimiyetini ilk önce kendin sonra da bizler inanalım. İncirliovalı hemşerilerimiz kör değil. Bizim sevdamız İncirliova, yaşadığımız yer İncirliova. Sizin de öyleyse ilk bu icraatı yap biz de alkışlayalım. Hodri meydan.” ifadelerini kullandı. 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.