İlçelerde saha incelemesi yaptılar  

İlçelerde saha incelemesi yaptılar  
ABONE OL
Aydın’a gelen Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Önal İnaltekin, Yaşlı Hizmetleri Daire Başkanı  Coşkun Gürboğa ile beraberindekiler il genelinde incelemelerde bulundu. 

TÜRKER KOCAKAHYA- Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Önal İnaltekin, Aydın’ı ziyaret etti. İnaltekin’e Yaşlı Hizmetleri Daire Başkanı Coşkun Gürboga ile beraberindekiler eşlik etti. İnaltekin ve beraberindeki heyet ilk olarak  Aydın Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ömer Turan ile bir araya geldi. Toplantıda Aydın’da yapılacak olan projeler ve yatırım planına alınan çalışmalar değerlendirildi. Heyet, sonrasında Turan ile birlikte Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’un talimatı ile Köşk’te kısa süre içinde inşaatı başlayacak olan Engelsiz Yaşam Merkezi’nin saha incelemesini gerçekleştirdi. 

YAŞLI ÇINARLARLA BİR ARAYA GELDİLER 
İlçe ziyaretlerine devam eden heyet, Kuyucak’ta yaşlılar ve engellilere yönelik Bakanlığın hizmet modellerini faaliyete geçirmek için gerekli incelemelerde bulundu. Buharkent’te ise Buharkent Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilecek olan Huzurevi projesi için de sahada ziyaret gerçekleştirildi. Heyetin bir başka durağı ise Nazilli oldu. Haluk Alıcık Huzurevi’ni ziyaret eden heyet, huzur evi sakinleriyle pandemi kuralları çerçevesinde bir araya geldi. İnaltekin, Gürboga ve Turan, pandemi döneminde görev yapan huzurevi personelinin yanı sıra kurallara sabırla uymayı sürdüren yaşlı çınarlara teşekkür etti. 

 

“TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, “İlçemizde incelemelerde bulunarak gerçekleştirilmesini planladığımız sosyal hizmet projelerimiz hakkında istişare ettik. Kendilerine, İlçemize yapmış oldukları ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

ilcelerde-saha-incelemesi-yaptilar-204536-c7971d8358f6bcf6acca88d9fc75dba1.jpg

“HERŞEY KÖŞKÜMÜZ İÇİN”
Ziyaretten dolayı teşekkür eden Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, yaklaşık 20 dönüm alan üzerine bloklar halinde inşa edilecek olan 98 kişi kapasiteli 12 – 18 Yaş Engelsiz Yaşam Merkezi ile ilgili bilgi verdi. “Daha yaşanabilir bir Köşk inşa etmek için çıktığımız yola devam ediyoruz. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımız tarafından onaylanan ve projelendirme aşamasını önemli ölçüde tamamladığımız 12 – 18 Yaş Engelsiz Yaşam Merkeziyle birlikte engelli kardeşlerimizin ve ailelerinin yaşadıkları zorlukları ortadan kaldırmak ve onların refah seviyelerini yükseltmek için önemli bir adım attık. Köşk Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımızın sosyalleşmesinin, toplum içerisinde var olmasının önündeki engelleri kaldırmak en büyük amacımızdı. Engelli kardeşlerimizin hayatına dokunarak, onları sosyal yaşama dahil edebilmek adına yapılacak olan merkezimizin bir an önce tamamlanarak faaliyete geçmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Her şey Köşkümüz için” dedi.

ilcelerde-saha-incelemesi-yaptilar-204536-d4926716a17799fb5ad5924fe942bc1c.jpg

“DEĞERLENDİRMEDE BULUNDUK”
Heyet ile birlikte gerçekleştirilen ziyaretle ilgili konuşan Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, “Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yatırım programına alınan, Huzur Evi projemizi gerçekleştireceğimiz alanla ilgili, yerinde incelemelerde ve değerlendirmelerde bulunduk. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim” diye konuştu.

ilcelerde-saha-incelemesi-yaptilar-204536-737926801349c41ade20b231527c55c3.jpg 

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.