İlk galibiyetini almak istiyor 

İlk galibiyetini almak istiyor 
ABONE OL
Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Veolybol Takımı, play-off’larda rakip olduğu Eczabaşı Vitra ile daha önce oynadığı 4 maçı da kaybederken çeyrek finallerde bu şansızlığı kırmak istiyor. Ara verilen ligin yeniden başlayacağı tarihler merakla bekleniyor.

TÜRKER KOCAKAHYA- Koronavirüs tedbirleri kapsamında ertelenen ligler arasında büyük heyecanın yaşandığı Vestel Venus Sultanlar Ligi de yer aldı. Aydın’ı temsilen Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı’nın mücadele ettiği ligin normal süresi, erteleme öncesinde tamamlanmıştı. Lig sıralamasında adını play-off potasına yazdıran Aydın ekibi de çeyrek final aşamasında ligin iddialı ekiplerinden Eczacıbaşı Vitra ile eşleşmişti. Tarihinde ilk defa mücadele edeceği play-off’lardaki rakibi Eczabaşı Vitra ile daha önce 4 kez rakip olan Aydın Büyükşehir Belediyespor, bu maçlarda galip gelemedi. Erteleme sonrasında liglerle ilgili alınacak karara gözünü çeviren Aydın ekibi, play-off serüveninin oynanması durumunda bu Eczacıbaşı Vitra karşısında ilk galibiyetini almak istiyor. 
 
İKİ SET ALDI 
İki takım ilk olarak geçen sezon ligde rakip oldu. Sezonun ilk yarısında Eczabaşı Vitra’ya konuk olan Aydın temsilcisi bu maçı 3-1’lik skorla kaybetti. İkinci yarıda Efeler’deki Mimar Spor Salonu’nda oynanan mücadeleyi de konuk ekip bu sefer 3-0 kazandı. İki ekip bu sezonun ilk yarısında ise yine Eczacıbaşı Vİtra’nın ev sahipliğinde İstanbul’da rakip oldu. Mavi-beyazlılar deplasmandan 3-0’lık mağlubiyetle döndü. Bu sezonun ikinci yarısında Aydın’da oynanan mücadelenin skoru 3-1 olurken parkeden yine konuk ekip galip ayrıldı. 

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.