İlk senesinde kalıcı oldu 

İlk senesinde kalıcı oldu 
ABONE OL
Tarihinde ilk defa BAL’da mücadele eden Yıldızspor, ilk sezonunda kalıcı olmasının yanında önemli yatırımlarla lige başlayan rakiplerin arasında da üst sıralarda yer almayı başardı. 

TÜRKER KOCAKAHYA - Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. Grup’ta Aydın’ı temsil eden Yıldızspor, bu sezon ilki yaşadı. Yıllardır Aydın yerel liglerinde mücadele ettikten sonra BAL’a açılan mavi-beyazlılar, ilk sezonunda kalıcı olmayı başardı. Önemli rakiplerin yer aldığı grupta mütevazi bütçesiyle mücadele eden Yıldızspor, yeni sezon öncesi ligde kalmayı başardı. 2020-2021 sezonunda da Aydın’ı BAL’da temsil edecek takımlar arasında ilk olarak adını yazdıran mavi-beyazlılar, korona virüs salgını tedbirleri kapsamında ertelenen ligde araya 45 puanla girdi. 14 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 mağlubiyet alan Yıldızspor, lider Bergama Belediyespor ve ikinci Yunus Emre Belediyespor’un ardından 3’üncü sırada yer aldı. 

4 MAÇTA GENÇLER ŞANS ALACAK
Aydın’da alt yapıya verdiği önemle dikkat çeken Yıldızspor’da ligde kalma konusunda sorun kalmaması sonrasında kadroya gençlerin monte edilmeye devam edileceği öğrenildi. İlk 11’de bir çok gence şans veren Teknik Direktör Mehmet Öztürk’ün kalan 4 maçta kadrodaki genç sayısını daha da arttırarak yeni sezonda A takımda düşünülen oyuncuların deneyim kazanmasını sağlamak istediği gelen bilgiler arasında yer aldı.    

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.