İnal, "A Partisi B Partisi yok Karacasu var"

İnal, "A Partisi B Partisi yok Karacasu var"
ABONE OL
Yeni seçilen Karacasu Belediye Meclis Üyeleri, Zeki İnal’ın başkanlığında ilk meclis toplantısını yaptı.

(GÜLAY ÖZTEKİN) Meclis üyelerinin eksiksiz katıldığı toplantıda meclisin hayırlı olmasını dileyerek açılış yapan İnal, “Karacasu’ya en iyi hizmeti yapabilmek için herkes elini taşın altına koyacak. A Partisi B Partisi yok” dedi.
Daha önce Belediye Başkanının makam odasında yapılan meclis toplantısında gelenek bozulmadı. Yine makam odasında yapılan meclis toplantısında 4 MHP, 2 AK Parti, 4 CHP 1 İYİ Parti olmak üzere biri kadın 11 meclis üyesinin katılımları ile Belediye Meclis organlarının seçimlerinden oluşan gündem maddeleri görüşülüp oylandı. 
Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı'ndan oluşan meclis üyeleri ihtisas komisyonlarında görev alacak üyelerini seçti. 

18 BİN 600 KİŞİ BİZDEN HİZMET BEKLİYOR
Bir evvelki meclis zaptının okunması ile başlayan toplantıda konuşan Belediye Başkanı Zeki İnal, “Karacasu halkı teveccüh gösterip bizi seçti. İnşallah bundan sonra da hep beraber Karacasu için çalışacağız. Karacasu’ya en iyi hizmet nereden nasıl geliyor bunun için çalışacağız. Karacasu’ya en iyi hizmet edebilmek için herkes elini taşın altına koyacak. Bizim beklentimiz A partisi B partisi değil, Karacasu var. 18 bin 600 kişi bizden hizmet bekliyor. Burada bizim, sizin projeleriniz var. Hangisi daha iyiyse sizlerin fikirlerinden projelerinden faydalanacağız. Herkes Karacasu için uğraşacak. Herkesin iyi niyetle göreve geldiğini inanıyorum. Bu düşüncelerle ilk meclis toplantımız hayırlı olsun diyorum. Elinizi taşın altına koyduğunuz için teşekkür ediyorum” dedi. 

İHTİSAS KOMİSYONLARI SEÇİLDİ
Eski başkan Mustafa Büyükyapıcı’nın 2018 yılı faaliyet raporunun okunmasının ardından divan üyeliğine Fatih Akkın ve Mehmet Erikmen getirildi. Belediye Başkanı Zeki İnal’ın önermesiyle katip üyeliklere Mehmet Osan ve Memduh İlgili seçildi. Ardından ihtisas komisyonu seçimlerine geçildi. İlk bir yıl süre ile görev alacak birinci ve ikinci başkan vekilleri seçildi. Gizli oylama ile yapılan seçimde birinci başkan vekilliğine AK Partili Fatih Akkın, ikinci başkan vekilliğine Mehmet Erikmen seçildi. 

ENCÜMEN VE İMAR KOMİSYONU ÜYELERİ SEÇİLDİ
Belediye Encümen üyeliklerine MHP’den Mehmet Osan, AK Parti’den Memduh İlgili, CHP’den Nuri Öncü ve Nail Kurt seçilirken, 5 kişiden oluşan İmar komisyonuna Mehmet Osan, Mehmet Erikmen, Fatih Akkın, Nuri Öncü, İbrahim Kayahan getirildi. 

Plan Bütçe Komisyonuna Başkan Zeki İnal’ın önerdiği Memduh İlgili, Nilgün Koruk, Uğur Çoban, İYİ Partili Nail Kurt ve CHP’li Muammer Yıldız, Ege Belediyeler Birliği asil üyeliğe Nilgün Koruk, yedek üyeliğe ise Fatih Akkın getirildi. Tarihi Kentler Birliği Meclisi asil üyeliğine Fatih Akkın, yedek üyeliğe ise Uğur Çoban seçildi. 

HAKKI HUZUR ÜCRETİ 100 TL 
İhtisas komisyonları seçimlerinin ardından komisyonlarda görev alan belediye meclis üyelerinin hakkı huzur ücretleri belirlendi. Belediye Başkanının aldığı günlük maaşın üçte birini geçmemek kaydı ile meclis üyelerinin geçen dönem aldığı 60 lira olan hakkı huzur ücreti başkan İnal’ın verdiği teklif üzerine 100 lira olarak belirlendi.

inal-a-partisi-b-partisi-yok-karacasu-var-100661-00cbfd4ba063bb30cf91ad04726a0312.jpginal-a-partisi-b-partisi-yok-karacasu-var-100661-5ae4759b21fe343852d4779791defa38.jpginal-a-partisi-b-partisi-yok-karacasu-var-100661-8efcfde788d915b960eb618b710379b1.jpginal-a-partisi-b-partisi-yok-karacasu-var-100661-b690799bdb32fce90fa6b526c6e31e77.jpg

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.