İnal sokak hayvanlarını besledi

İnal sokak hayvanlarını besledi
ABONE OL
Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal, sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı hafta sonları sokak hayvanlarını mama ile besleyip su verdi.

Kovid-19 tedbirleri kapsamında hafta sonu devam eden sokağa çıkma kısıtlamalarında Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal, sokak hayvanlarını unutmayarak sabahın ilk ışıkları ile onlara mama dağıtımına başlıyor. Hafta içi yoğun bir mesai programının ardından hafta sonunda kendi bahçesinde gerçekleştireceği çalışmaları bırakarak sokak canları için yaptırdığı kulübeleri dolaşan Başkan İnal, ilçenin farklı noktalarında bulunan kedi ve köpek kulübelerinin mama kaplarını doldurdu. İnal, bir gün değil her gün onlara sahip çıkalım diyerek “Karacasu Belediyesi olarak sokak hayvanlarını besleme noktalarımızı artırarak belli noktalara da kedi barınağı koyduk. Bizlere emanet olan canların yem ve su ihtiyaçlarını karşıladık. Onları bir gün değil her gün hatırlamalıyız. Sokağa çıkma kısıtlamasından dolayı yiyecek bulmakta zorlanan bu canlarımızı sabahın ilk ışıkları ile beslemeye başladık. Her zaman onların ihtiyaçları için yanlarında olacağım.” dedi.
İnal, sokak hayvanlarını besledikten sonra yayladaki evinin bahçesine ailesiyle birlikte meyve fidanı dikimi yaptı.

whatsapp-image-2021-02-28-at-22-56-04.jpegwhatsapp-image-2021-02-28-at-22-56-05.jpegwhatsapp-image-2021-02-28-at-22-56-05-1.jpegwhatsapp-image-2021-02-28-at-22-56-07.jpeg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.