İncedal: “İkinci yarı maçlar zor olacak”

İncedal: “İkinci yarı maçlar zor olacak”
ABONE OL
Devre arasında yoğun tempoda çalışmalarını sürdüren Nazilli Belediyespor’da Teknik Direktör Yavuz İncedal, hem şampiyonluk yarışındaki takımlar hem de düşmek istemeyen takımlar nedeniyle ikinci yarıda zor maçlar olacağını vurguladı. 

TÜRKER KOCAKAHYA- TFF 3. Lig 3. Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, yılbaşında verilen izni tamamladı ve Nazilli’de toplandı. Ligde devre arasına girdikten sonra bir süre tatil yapan oyuncular, 21 Aralık’ta ikinci yarı hazırlıkları için sahaya inmişti. Yoğun tempoda çalışmalarını sürdüren Naz-Naz’da Teknik Direktör Yavuz İncedal, çalışmaları değerlendirdi. Kampın başladığı günden bu yana düzenli şekilde çalıştıklarını belirten İncedal, “Şuana kadar fiziksel gelişim ve taktiksel olarak çalıştık. Planladığımız bir hazırlık maçını yapamamak handikap oldu. Ancak Pazar günü Kızılcabölükspor ile karşılaşacağız” dedi.

“ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYORUZ”
Çalışmalara devam ettiklerinin altını çizen İncedal, “İkinci yarı lig çok zorlu geçecek. Çünkü hedefe oynayan takımların sayısı fazla. Bunun yanında ligde kalma mücadelesi veren takımlar da olacak. Bu nedenle maçlar zor olacak. Ama genel olarak bakıldığında her ligde her takım için sezonun ikinci yarıları ilk yarılara oranla zorluk seviyesi yüksektir. 12 Ocak’ta oynayacağımız Muğlaspor maçına kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum