İncedal ile yollar ayrıldı

İncedal ile yollar ayrıldı
ABONE OL
Nazili Belediyespor’dan yapılan açıklamada geçtiğimiz günlerde anlaşma sağlanan Teknik Direktör Yavuz İncedal ile ailesel sebeplerden dolayı yolların ayrıldığı açıklandı.

Nazilli Belediyespor’dan yapılan açıklamada geçtiğimiz günlerde anlaşma sağlanan Teknik Direktör Yavuz İncedal ile ailesel sebeplerden dolayı yolların ayrıldığı açıklandı. 
TFF 3. Lig takımlarından Nazilli Belediyespor’da yeni sezon öncesi önemli bir gelişme yaşandı. Siyah İncilerde geçtiğimiz günlerde yeni sezon içinde anlaşma sağlanan Teknik Direktör Yavuz İncedal ile yolların ayrıldığı açıklandı. Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada, “Teknik Direktörümüz Yavuz İncedal ile yönetim kurulumuzun yapmış olduğu görüşmede, Hocamız Ailevi sebeplerden dolayı kulübümüzden affını istemiştir. Karşılıklı yapılan görüşmeler sonucunda Teknik Direktörümüz Yavuz İncedal ve ekibi ile konuşup anlaşılarak yollarımız ayrılmıştır. Bugüne kadar kulübümüze vermiş olduğu hizmetlerden dolayı kendisine ve ekibine teşekkür eder, bundan sonraki futbol kariyerlerinde başarılar dileriz” dedi. 
1 SEZON GÖREV YAPTI
Geçen sezon başında takımın başına getirilen Deneyimli Teknik Direktör Yavuz İncedal, 1 sezon Nazili ekibinde görev yaptı. Sezonun son bölümünde koronavirüs pandemisi dolayısıyla ara verilen ligde İncedal, takımın başında 28 karşılaşmada görev yaptı. Bu süreçte Nazilli ekibi 11 maçta 3 puan sevinci yaşarken, 7 maçta beraberlik ve 10 maçta ise mağlubiyet aldı. Bu istatistiklerle 40 puan toplayan Naz-Naz, 28 maç sonunda 7’nci sırada yer aldı.

“TÜM KALBİMLE BAŞARILAR DİLİYORUM”
Takımdan ayrılan İncedal yaptığı açıklamada, “2019-2020 sezonunda değerli bir Kulüp olarak gördüğüm Nazilli Belediyespor kulübüne hizmet etme nailine eriştiğim için mutluyum.2020-2021 Sezonu içinde çalışma planı yaptığımız süreçte, gerek pandemi sürecinin uzaması gerekse çocuklarımın eğitiminden dolayı Ankara veya Ankara’ya yakın bir yerde çalışma kararı aldım. Kararıma anlayış gösteren Kulüp Onursal ve Nazilli Belediye Başkanımız sayın Kürşat Engin Özcan'a, Kulüp Başkanımız Soner Yelkovan'a çok çok teşekkür ediyorum. Bu süreç içerisinde desteğini esirgemeyen Başta Belediye Başkanımız sayın Kürşat Engin Özcan beye, değerli Kulüp Başkanlarımızla, Yönetim kurulumuza, İdari Sportif Direktörümüz, Kulüp personeli ve çalışanlarımıza Nazilli’de görev yapan basın mensuplarımıza, ayrıca güzel insanlarla dolu, beni bağırlarına basan büyük Nazilli Belediyespor taraftarlarına canı gönülden teşekkür ediyorum. Yeni sezonda Nazilli Belediyesporumuza Şampiyonluk yolunda tüm kalbimle başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.