İncedal: “Liderlik güzel ama öncelik istikrar”

İncedal: “Liderlik güzel ama öncelik istikrar”
ABONE OL
Evinde konuk ettiği Osmaniyespor’u 4-0’lık skorla mağlup ederek liderliğe yükselen Nazilli Belediyepor’da Teknik Direktör Yavuz İncedal, “Lider olmak tabi ki güzel ancak önemli olan istikrar” dedi.

TÜRKER KOCAKAHYA- TFF 3.Lig 3. Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, ligin 11’inci haftasında sahasında konuk ettiği Osmaniyespor’u 4-0’lık skorla mağlup etti. Taraftarıyla bütünleşip farklı galip gelen Nazilli Belediyespor, aynı zamanda ligin yeni lideri de oldu. Maçı değerlendiren ve oyuncuları taktiksel çalışmaları sahada birebir uyguladıkları için tebrik eden Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Yavuz İncedal, “Taraftarımız her zamanki gibi muhteşemdi. Bizlere büyük bir enerji verdiler. Bu desteği önümüzdeki maçlarda da istiyoruz” dedi. Takımın zirveye yükselmesi konusunda ise İncedal, “Liderlik güzel ancak bizim üst sıralarda istikrarlı olarak bulunmamız lazım” dedi.

“KENETLENDİK”  
Takımın sezon başından bu yana önemli bir yol kat ettiğini dile getiren İncedal, “Sezon başında geçen sezondan 8 oyuncusu ayrılmış bir takım vardı. Yeniden iskelet bir kadro kurduk ve yeni isimlerle kadro geçen sezon da yer alan oyunculardan iyi bir takım kurduk. Burada yönetim kurulumuz, teknik heyet, futbolcular ve taraftarımızla kenetlendik. Bunu başarmak birliktelikle oldu. Ekip olarak başardık. Bu birliktelik bizi güzelliklere taşıyacak” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum