İncedal’dan istikrar vurgusu

İncedal’dan istikrar vurgusu
ABONE OL
Ligde yoluna dolu dizgin devam eden ve son olarak deplasmanda 1954 Kelkit Belediyespor’u 2-0’lık skorla mağlup eden Nazilli Belediyespor'un Teknik Direktörü Yavuz İncedal, istikrarlı sonuçların takımın özgüvenini arttırdığını kaydetti. 

TÜRKER KOCAKAHYA- TFF 3. Lig 3. Grup takımlarından Nazilli Belediyepsor, ligin üçüncü haftasında deplasmanda karşılaştığı Gümüşhane ekibi 1954 Kelkit Belediyespor’u 2-0’lık skorla mağlup etmeyi başardı. Ligde namağlup şekilde yoluna devam eden Siyah İnciler’de ortaya konan futboldan memnun olduğunu dile getiren Deneyimli Teknik Direktör Yavuz İncedal, “Bizim için güzel bir galibiyetti. Zorlu saha şartlarına rağmen iyi bir mücadele ettik. Oyuncularımı kutluyorum. Oyundan hiç kopmadık. Golü erken bulmamız da tabi ki özgüveni arttırdı. Neredeyse kalemizde pozisyon vermedik. Sonrasında da ikinci golü bulduk. Kaçırdığımız pozisyonları değerlendirebilseydik skor farklı olabilirdi” dedi. 

“BU OYUNU DEVAM ETTİRMEK İSTİYORUZ”
Bu tarz maçlardan galibiyetle dönmenin önemine vurgu yapan Teknik Adam İncedal, “Takımda alınan bu sonuçlar özgüven anlamında olumlu etki yapıyor. Ben ligin, ilk 3-4 hafta sonunda oturacağını düşünüyorum. Şuana kadar istikrarlı bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Amacımız ligi iyi bir şekilde sürdürmek. Taraftarımızı mutlu edecek iyi ve mücadeleci oyunumuzu devam ettirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı. 


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.