İnci Yaşam'da Örnek daire tanıtıldı

İnci Yaşam'da Örnek daire tanıtıldı
ABONE OL
Nazilli’de stratejik konumuyla kente yeni bir görünüm kazandıran İnci Yaşam Projesi’nin örnek dairesi tanıtıldı.

(ELİF BÜŞRA YURT) Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın da katıldığı örnek daire tanıtımı, Yeni Yapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Naci Topsakal tarafından yapıldı.
Aydınlılar yepyeni bir yaşam alanı sunan İnci Yaşam, Nazilli’nin merkezinde yer alan, gerek konut gerekse ticari alanlarıyla ekonomide önemli bir yere sahip, yatırıma ve yaşamaya değer, şıklığın, prestijin ve kalitenin yeni merkezi sizi bekliyor.
Nazilli’de 2017 yılında inşaatına başlanan 108 adet konut ve 60 ticari ünitenin bulunacağı, tamamlandığında ilçenin simge yapılarından olacak İnci Yaşam Projesi'nin örnek dairesi, lansman toplantısıyla tanıtıldı. Nazilli Belediyesi ve Yeni Yapı iş birliğiyle yürütülen proje kapsamında 8’inci katta bulunan örnek dairenin tanıtımına, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ve Yeni Yapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Naci Topsakal’ın yanı sıra Nazilli Belediyesi Başkan Yardımcısı Kadir Mutlu, Nazilli Belediye Meclisi Başkan Yardımcısı Soner Yelkovan, Kanat Mimarlık’tan Özlem Cavlak ve Zümrüt Avcıoğlu, Satın Alma Müdürü Behiye Gülhan, Yeni Yapı İnşaat Genel Müdürü İsmail Hakkı Özkurt, Proje Müdürü Haluk Arısal, Uğur Demirbaş, Şantiye Şefi Seda Komşu ile gazeteciler katıldı.
Programda 8’inci kattaki örnek daire Yeni Yapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Naci Topsakal tarafından oda oda gezdirilerek tanıtıldı. Kullanılan malzemeler ve dairenin özelliklerinden bahseden Topsakal, tamamen bittiğinde projenin kentin simgesi olacağını belirtti. İnci Yaşam Projesi tamamlandığında konforun ve lüksün bütünleştiği dairelerle vatandaşlara hizmet verecek.

whatsapp-image-2019-05-04-at-17-12-112.jpegwhatsapp-image-2019-05-04-at-17-12-11.jpeg

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.