İnci Yaşam'dan fırtına sonrası açıklama:  “Mağduriyetler giderilecek”

İnci Yaşam'dan fırtına sonrası açıklama:  “Mağduriyetler giderilecek”
ABONE OL
​​​​​​​Nazilli’de yaşanan fırtınada İnci Yaşam’ın balkonundan düşen parçaların zarar verdiği araçlarla ilgili gelişme yaşandı. İnci Yaşam’dan yapılan açıklamada mağduriyetlerin giderileceği belirtildi. 

Aydın’ın Nazilli ilçesinde geçtiğimiz günlerde yaşanan fırtına felaketinde kentin merkezinde bulunan İnci Yaşam’dan düşen parçalar araçlara zarar vermişti. Vatandaşların araçlarında oluşan hasar sonrası gözler İnci Yaşam’a çevrilirken konuyla ilgili açıklama geldi. Yetkililerden yapılan açıklamada yaşanan fırtınada düşen parçalardan dolayı can kaybı yaşanmamasının en büyük teselli olduğunu vurgulandı. Öte yandan yaşananlar sonrasında şuana kadar zarar gören 4 aracın sahibinin müracaatta bulunduğu ifade edildi. 

İnci Yaşam Proje Müdürü, bu araçlardan 3’ünün kasko kapsamında hasarlarının poliçelerinden karşılayacağını, diğer araç için sürecin devam ettiğini belirtti. Müracaat eden bütün araçların mağduriyetinin giderileceğini aktaran proje yetkilisi, fırtınanın çok şiddetli olduğunu ve sadece maddi hasarla atlatılmasının en büyük tesellileri olduğunu dile getirdi. 

FIRTINA YIKTI GEÇTİ
Nazilli’de gerçekleşen fırtına büyük maddi hasarlara sebep olurken bazı bölgelerde binaların camlarının patladığı ve bir caminin de minarelerinin yıkıldığı anlar görüntülere yansıdı. Bu kadar şiddetli fırtınaların ender görüldüğü bölgede bazı vatandaşlar gereken önlemi almayınca maddi kayba uğradı. Herhangi bir can kaybının yaşanmadığı fırtına için yetkililer hasar çalışmalarına devam edildiğini belirtirken mağduriyet yaşayan vatandaşların mağduriyetlerinin giderileceği de aktarıldı.


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.